ПОСЛЕДНИ НОВИНИ И СЪБИТИЯ
LAND ROVER ПРАЗНУВА 75-ТА ГОДИШНИНА С ЕКСКЛУЗИВЕН DEFENDER
14-09-2022

Land Rover отбеляза своята 75-та годишнина със специален Defender 75th. Налична като Defender 90 и Defender 110, лимитираната версия има ексклузивна екстериорна дизайнерска тема с уникални детайли, завършена в емблематичната Grasmere Green боя с допълващи джанти и интериорни покрития. Изборът на задвижване включва мощният и ефективен електрически хибрид P400e plug-in (PHEV) на Defender 110, в допълнение към P400 и D300 Ingenium бензинови и дизелови опции, като и двете използват технологията Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) за оптимизиране на мощността и икономията на гориво чрез овладяване на енергия.
Научете повече
RANGE ROVER HOUSE В СЕН ТРОПЕ
05-09-2022

Range Rover с гордост съобщава, че собствениците на марката в цяла Европа ще бъдат поканени на уникално изживяване на луксозния бранд в имението Range Rover House, за да отпразнуват партньорството си с международно известния шампионат по ветроходство SailGP. Пристанището в Сен Тропе ще предложи на гостите подбрани водни активности и вълнуващи приключения. Глобалният шампионат по ветроходство е най-мащабното водно състезание в света, което ще се проведе за пети пореден път на Френската Ривиера на 10-11 септември тази година. Range Rover ще бъде главен партньор на събитието, озаглавено Range Rover France Sail Grand Prix.
Научете повече
JAGUAR LAND ROVER С ИЗЯВЕН СТРЕМЕЖ КЪМ ЕЛЕКТРИФИЦИРРАНО И СВЪРЗАНО БЪДЕЩЕ
18-08-2022

Jaguar Land Rover не спира да инвестира в производството на автомобили за бъдещето. Компанията направи още една стъпка към новата ера на електрификация и свързаност, като отвори предприятие за тестване на електрически и радио смущения на следващото поколение автомобили. Лабораторията за електромагнитна съвместимост в Гейдън в Обединеното кралство ще гарантира, че автомобилите отговарят на всички стандарти за качество за свързаност и електроника.
Научете повече
LAND ROVER CLASSIC ПРЕДСТАВЯ ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ EXPEDITION, ВДЪХНОВЕНА ОТ DEFENDER V8 TROPHY II
16-08-2022

Land Rover Classic триумфира на пазара с 25 ексклузивни автомобила Defender Works V8 Trophy II, за да отпразнува своето глобално офроуд приключенско наследство. Всеки автомобил Defender има уникален дизайн, представляващ камуфлаж с 23 локации, които легендарният всъдеход е обходил в продължение на 70-те си години приключенска история, включително места като The Camel Trophy, The First Overland и G4 Challenge. Дизайнът е съставен от множество скрити Land Rover емблеми, с които собствениците гордо могат да се идентифицират.
Научете повече
JAGUAR LAND ROVER С ПРИХОДИ ОТ 4,4 МИЛИАРДА ПАУНДА И РЕКОРДНИ НИВА НА ПОРЪЧКИ ЗА ПЪРВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ
12-08-2022

Jaguar Land Rover представиха финансовите си резултати за първото тримесечие на фискалната 2023 година. Все още те са повлияни от производството на полупроводници, но експертите са категорични, че се очаква значително подобрение до края на годината. Положителен рекорд отчитаме в нивата на поръчки – общо близо 200 000 за периода, като 60% от тях са за новите модели Range Rover, Range Rover Sport & Defender 130. Reimagine стратегията на компанията за нетни нулеви въглеродни емисии също е в ход, като продажбите на електрически автомобили (BEV, PHEV и MHEV) са се увеличили до 66% спрямо 64% през четвъртото тримесечие на 2022 г.
Научете повече
АВТОМОБИЛИТЕ ОТ ФИЛМА "СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА" В БЛАГОТВОРИТЕЛЕН 007 ТЪРГ
11-08-2022

Автомобилите от последния филм за Джеймс Бонд Defender, Range Rover Sport и Jaguar XF ще бъдат сред иконите, които се продават на благотворителен търг в чест на 60 години от поредицата Агент 007. Благотворителният търг Sixty Years of James Bond включва общо 60 ексклузивни експоната. Онлайн продажбата ще бъде отворена за наддаване от 15 септември до Деня на Джеймс Бонд на 5 октомври, представяйки 35 артикула от 25-те филма, сред които плакати, реквизит, костюми, сувенири и други. Автомобилите на Jaguar Land Rover са сред 25-те експоната, които ще бъдат обявени на търга на живо, който ще се проведе на 28 септември.
Научете повече
JAGUAR LAND ROVER И WHAT3WORDS ПРЕДСТАВЯТ ПЪРВАТА В СВЕТА ИНТЕЛИГЕНТНА НАВИГАЦИЯ
29-06-2022

Jaguar Land Rover вече предлага на клиентите си точна и прецизна навигация дори и до най-отдалечените места, като става първият автомобилен производител, който интегрира технологията за глобално местоположение what3words. Платформата разделя земното кълбо на мрежа от квадрати с размери 3х3 м – всеки откриваем с уникална комбинация от само 3 думи. Чрез технологията „always on“, която работи без необходимост от мобилна връзка, новите и съществуващи вече клиенти на Jaguar Land Rover ще могат да се придвижват до всяка точка на земята.
Научете повече
НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT: МОЩЕН, ЕЛЕКТРИФИЦИРАН, ЕФЕКТИВЕН
08-06-2022

Уникалният характер на Range Rover Sport е оформен от отличната динамика на задвижване и мощни и ефективни силови агрегати. Електрифицираната гама включва избор от plug-in хибриди и меки хибридни бензинови и дизелови двигатели, като през 2024 г. ще бъде налична изцяло електрическа мощност на луксозния SUV. За да предложи обичайната за Range Rover Sport производителност, на разположение е нов двигател P530 V8 с двоен турбокомпресор. Собствениците на Range Rover Sport ще могат да извършват 75% от пътуванията си само на електричество, а за дълги пътувания водачите могат да се възползват от общ пробег от 740 км в реални условия.
Научете повече
Новият Land Rover Defender 130 - Способен на велики дела
01-06-2022

С удоволствие ви представяме новия Defender 130, който добавя ново измерение към покоряващото семейство автомобили за всякакви терени с приключенски възможности. 8-местният SUV умело балансира комфорта с обичайната за марката издръжливост и високопроходимост с редица подобрения в екстериорния и интериорния дизайн и технологиите.
Научете повече
20% отстъпка на Land Rover аксесоари
30-05-2022

Персонализирайте Вашия Land Rover с богата гама аксесоари, специално създадени за Вашия модел и произведени да отговарят на нашите високи стандарти! Насладете се на друго измерение на лукса и комфорта, както и на свободата да достигате до всяко едно отдалечено кътче!
Научете повече
Премиера на новия Range Rover: "Императорът" е само един
13-05-2022

На бляскава церемония официално беше представен новият Range Rover – Негово Величество „Императора“. Флагманският модел, който е обявен за „Високопроходим автомобил на годината“ за 2022 г. в България, беше тържествено разкрит на грандиозен вечерен коктейл сред отбрана аудитория от бизнес лидери, предприемачи и родни знаменитости. Атанас Фурнаджиев, управител на Мото-Пфое и посланикът на Великобритания Роб Диксън приветстваха гостите. Те разкриха по атрактивен и интуитивен начин интересни подробности за петото поколение Range Rover.
Научете повече
НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT: ДИНАМИЧЕН ХАРАКТЕР, ПРЕЦИЗНИ РЕАКЦИИ И ЗАВИДНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
10-05-2022

Британският производител Land Rover представи новия Range Rover Sport – неустоим, впечатляващ и безкомпромисен. Третото поколение на всъдехода е най-динамичният модел, произвеждан някога, обединяващ гама мощни силови агрегати и усъвършенствани и богати на технологии шаси системи, за да предостави нови нива на ангажираност на водача и пъргавина – в съчетание с обичайния за Range Rover финес. Автомобилът пресъздава концепцията за модерен устойчив лукс и демонстрира изключителна спортна динамика и проходимост.
Научете повече
ЗАПОЧНА ОБРАТНОТО БРОЕНЕ ДО ПРЕМИЕРАТА НА НОВИЯ RANGE ROVER SPORT
27-04-2022

Само след броени дни светът ще посрещне третото поколение Range Rover Sport! Глобалната премиера на луксозния динамичен SUV ще бъде на 10 май 2022 г. Изключителният модел завърши серия от предизвикателства, включително рекордно бързо изкачване на хълма Пайкс Пийк, първо регистрирано пресичане на пустинята „Празният квартал“ на Арабския полуостров и първо изкачване на 999 стъпала до Небесната порта в Китай през 2018 г. Най-динамичният член на семейството на Range Rover е предефиниран, като безпроблемно съчетава безпогрешно присъствие, ненадмината способност на пътя и най-новите модерни цифрови технологии.
Научете повече
МОТО-ПФОЕ С ГРИЖА ЗА БЪДЕЩЕТО И ОКОЛНАТА СРЕДА
26-04-2022

По повод Деня на земята (22 април) екип на Мото-Пфое засади 12 декоративни дръвчета на територията на своя първи самостоятелен търговско-сервизен комплекс на Jaguar Land Rover в България. В двора на луксозния автомобилен център, служители на компанията дадоха началото на „нов живот“ на дузина фиданки, с надеждата да допринесат към опазването на околната среда и да облагородят двора на автомобилния шоурум. Мото-Пфое е компания, която още от създаването си се стреми да бъде добър гражданин на обществото и да дава достоен пример на бъдещите поколения с няколко собствени традиционни програми и подкрепа за множество социално отговорни проекти.
Научете повече
JAGUAR LAND ROVER ОБЯВИ ЦЕЛИТЕ СИ ЗА УСТОЙЧИВОСТ
12-04-2022

В началото на месеца Jaguar Land Rover обявиха целите си за устойчивост за 2030 г. Планът на британската компания, последван от амбицията за второ десетилетие за нетни нулеви емисии по веригата за доставки, продукти и операции до 2039 г., е известен като част от стратегията Reimagine. За да постигне това, Jaguar Land Rover ще заложи на подобрения в дизайна и максимална еко-оптимизация в материалите, производствените операции, веригата за доставки, електрификацията и стратегията за батерии и техния жизнен цикъл.
Научете повече
НОВИЯТ RANGE ROVER – ВИСОКОПРОХОДИМ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА
25-03-2022

Новият флагмански модел на Land Rover – „Императорът“ Range Rover заслужено печели приза „Кола на годината“ в категорията „Високопроходими“. Престижната надпревара се провежда за 25-та поредна година, с която се отличават най-добрите автомобили - първенци по различни критерии. За да направят своя избор, членовете на Прес Авто Клуб имаха възможността да тестват над 30 различни автомобила. Журналистите бяха единодушни, че “Императорът“ няма аналог сред луксозните 4х4 автомобили в премиум сегмента.
Научете повече
КАСКАДЬОРЪТ ОТ ФИЛМА ЗА ДЖЕЙМС БОНД – МАРК ХИГИНС ОТБЕЛЯЗВА 60 ГОДИНИ ОТ 007 ПОРЕДИЦАТА С LAND ROVER DEFENDER RALLY SPECIAL
24-03-2022

Навършват се 60 години от емблематичната филмова поредица за Джеймс Бонд! За да отпразнува този юбилей, трикратният шампион на британското рали – каскадьорът Марк Хигинс ще бъде зад волана на специално проектирания Land Rover Defender Rally Special. Заедно с Клер Уилямс, той ще се включи в кръг от предизвикателството Bowler 2022, което ще се проведе на 26 март в Долгелау, Уелс, Великобритания. Агент 007 ще демонстрира издръжливостта и способностите на Defender при всякакви терени, припомняйки феноменалната му изява в No Time To Die.
Научете повече
МОТО-ПФОЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ГОЛЯМ ПРОЕКТ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ВЪГЛЕРОДНИЯ СИ ОТПЕЧАТЪК, ПОЕМАЙКИ ЛИДЕРСТВО В АВТОМОБИЛНИЯ СЕКТОР В БЪЛГАРИЯ
25-02-2022

През февруари 2022 година в най-големия автомобилен комплекс в България – този на Мото-Пфое в столичния ж.к. Люлин, беше завършена най-значимата корпоративна инвестиция до момента за устойчиво намаляване на въглеродния отпечатък на компанията. На територията на комплекса беше завършена фотоволтаична инсталация, която ще спести над 3050 тона въглеродни емисии за целия експлоатационен живот на системата.
Научете повече
JAGUAR LAND ROVER ПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В АВТОМОБИЛИТЕ СИ
18-02-2022

Във връзка с дългосрочната визия на Jaguar Land Rover за развитие в посока електирифицирано бъдеще, свързано със стратегията Reimagine, брандът обявява своето дългогодишно партньорство с NVIDIA - лидер в областта на изкуствения интелект (AI) и компютърните изчисления. Компаниите съвместно ще разработват автономно шофиране и ще предоставят системи и услуги от следващо поколение за своите клиенти.
Научете повече
НОВИТЕ RANGE ROVER SV И RANGE ROVER PLUG-IN HYBRID СА ВЕЧЕ ДОСТЪПНИ ЗА ПОРЪЧКА
21-12-2021

За първи път от официалното си представяне през октомври 2021 г. новият Range Rover е достъпен за поръчка във всички свои версии. Land Rover вече приема заявки и за усъвършенстваните хибридни мотори на модела, като същевременно разкри, че показателите за производителност на електрическото задвижване с plug-in са дори по-добри от първоначално прогнозираните. Компанията отчита безпрецедентно търсене на новия Range Rover, подчертавайки глобалната привлекателност на съвършения луксозен SUV автомобил.
Научете повече
ПРЕДПРЕМИЕРА НА НОВИЯ RANGE ROVER: „ИМПЕРАТОРЪТ“ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ
08-12-2021

На 26-ти октомври в кралската опера в Лондон Land Rover официално представи петото поколение Range Rover. А само 40 дни по-късно официалният вносител на марката за България – Мото-Пфое също представи предпремиерно емблематичния „Император“ - модел, съчетаващ спокоен комфорт и стабилност с неудържима проходимост.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
МЕРКИ СРЕЩУ COVID-19
17-03-2020

Информираме Ви, че във връзка с обявяването на извънредно положение за цялата страна, ние в МОТО-ПФОЕ ГРУП приехме и изпълняваме от седмици изключително прецизни и сериозни мерки за ограничаване разпространението на вируса COVID-19.
Научете повече
ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И СИЛА: НОВИЯТ LAND ROVER DEFENDER ПРЕДСТАВЯ ПЪРВАТА В СВЕТА ДВОЙНА ESIM СВЪРЗАНОСТ НА CES 2020
01-07-2020

Семейството на Land Rover Defender ще демонстрира двойна eSIM връзка на CES 2020 в Лас Вегас, най-голямото световно изложение за потребителска електроника.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
LAND ROVER ВЕЧЕ ИМА НОВ ДОМ В ПЛОВДИВ
10-06-2020

Заповядайте през целия месец юни в новия ни комплекс в гр. Пловдив, за да се запознаете с най-горещите ни предложения и да се възползвате от специалните ни условия за автомобили на склад
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
БЕСТСЕЛЪРИТЕ EVOQUE И DISCOVERY SPORT ВЕЧЕ СА НАЛИЧНИ И С PLUG-IN ХИБРИД
30-04-2020

Новите премиум компактни SUVта Range Rover Evoque и Land Rover Discovery Sport вече се предлагат и във версия с plyg-in хибрид технология, осигуряваща производителност, усъвършенствано изживяване и нови възможности за клиентите.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПЪЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ
23-04-2020

Възползвайте се от пълна дезинфекция на салона и климатичната инсталация на Вашия автомобил на цена от 120лв. с ДДС и включена безплатна проверка на състоянието на автомобила, съгласно EVHC.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
JAGUAR LAND ROVER СЕ ВПУСНАХА В ЗИМНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
02-02-2020

На 31ви януари, в рамките на специален медиен тест драйв, автомобилите Jaguar XE и Land Rover Discovery Sport показаха своите неоспорими качества в полите на Рила планина.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
JAGUAR LAND ROVER Е НА НОВ АДРЕС ОТ 18 ЮНИ
12-06-2018

С удоволствие Ви информираме, че Jaguar Land Rover вече имат своя първи самостоятелен търговско-сервизен комплекс в България.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НОВИЯТ RANGE ROVER: ЛУКС В ТИШИНА
12-10-2017

Повече от всякога Range Rover представлява върха в луксозното пътуване, правейки всяко пътешествие ценно преживяване, независимо дали шофирате или се возите.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
RANGE ROVER SPORT Е ПЪРВИЯТ PLUG-IN АВТОМОБИЛ НА LAND ROVER С НУЛЕВИ ЕМИСИИ
04-10-2017

Новият Range Rover Sport е трансформиран от технологиите, с plug-in хибриден електрически силов агрегат, предлагащ невиждани досега икономичност, възможности и динамика.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПЕТЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ОТ EURO NCAP ЗА RANGE ROVER VELAR
03-10-2017

Range Rover Velar постигна петзвезден рейтинг от Euro NCAP, който потвърждава, че един от най-желаните луксозни SUV автомобили в света е и сред най-безопасните.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НОВИЯТ DISCOVERY SVX: LAND ROVER ПРЕДСТАВЯ ШАМПИОНА ВЪРХУ ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН НА МЕЖДУНАРОДНИЯ АВТОМОБИЛЕН САЛОН ВЪВ ФРАНКФУРТ
14-09-2017

Land Rover представи Discovery SVX – върховният Discovery за офроуд ентусиастите, търсещи епични приключения. Discovery SVX, лансиран на Автомобилния салон във Франкфурт, добавя екстремна проходимост върху всякакъв терен към продуктовия триъгълник на Special Vehicle Operations (SVO).
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
JAGUAR ART OF PERFORMANCE И LAND ROVER ABOVE AND BEYOND TOUR ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ЧЕТИРИ ГРАДА В БЪЛГАРИЯ
04-07-2017

Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour, турът на двете британски марки, на който всеки на възраст 23 години или повече ще има възможността да изпробва способностите на мощните, стилни и луксозни модели на Jaguar и Land Rover .
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ ПРИ RANGE ROVER С НОВИЯ ДИЗАЙН ПАКЕТ НА SVO
19-06-2017

Land Rover осигурява на своите клиенти възможността допълнително да персонализират своя Range Rover с лансирането на нов екстериорен пакет Design, създаден от Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
АВАНГАРДНИЯТ RANGE ROVER VELAR ПРЕДПРЕМИЕРНО В БЪЛГАРИЯ
19-06-2017

На 15 юни в София се състоя официалното представяне на най-новия член в луксозното семейство на Range Rover – Velar.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ