ПОСЛЕДНИ НОВИНИ И СЪБИТИЯ
МЕРКИ СРЕЩУ COVID-19
17-03-2020

Информираме Ви, че във връзка с обявяването на извънредно положение за цялата страна, ние в МОТО-ПФОЕ ГРУП приехме и изпълняваме от седмици изключително прецизни и сериозни мерки за ограничаване разпространението на вируса COVID-19.
Научете повече
ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И СИЛА: НОВИЯТ LAND ROVER DEFENDER ПРЕДСТАВЯ ПЪРВАТА В СВЕТА ДВОЙНА ESIM СВЪРЗАНОСТ НА CES 2020
01-07-2020

Семейството на Land Rover Defender ще демонстрира двойна eSIM връзка на CES 2020 в Лас Вегас, най-голямото световно изложение за потребителска електроника.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
LAND ROVER ВЕЧЕ ИМА НОВ ДОМ В ПЛОВДИВ
10-06-2020

Заповядайте през целия месец юни в новия ни комплекс в гр. Пловдив, за да се запознаете с най-горещите ни предложения и да се възползвате от специалните ни условия за автомобили на склад
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
БЕСТСЕЛЪРИТЕ EVOQUE И DISCOVERY SPORT ВЕЧЕ СА НАЛИЧНИ И С PLUG-IN ХИБРИД
30-04-2020

Новите премиум компактни SUVта Range Rover Evoque и Land Rover Discovery Sport вече се предлагат и във версия с plyg-in хибрид технология, осигуряваща производителност, усъвършенствано изживяване и нови възможности за клиентите.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПЪЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ
23-04-2020

Възползвайте се от пълна дезинфекция на салона и климатичната инсталация на Вашия автомобил на цена от 120лв. с ДДС и включена безплатна проверка на състоянието на автомобила, съгласно EVHC.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
JAGUAR LAND ROVER СЕ ВПУСНАХА В ЗИМНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
02-02-2020

На 31ви януари, в рамките на специален медиен тест драйв, автомобилите Jaguar XE и Land Rover Discovery Sport показаха своите неоспорими качества в полите на Рила планина.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
JAGUAR LAND ROVER Е НА НОВ АДРЕС ОТ 18 ЮНИ
12-06-2018

С удоволствие Ви информираме, че Jaguar Land Rover вече имат своя първи самостоятелен търговско-сервизен комплекс в България.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НОВИЯТ RANGE ROVER: ЛУКС В ТИШИНА
12-10-2017

Повече от всякога Range Rover представлява върха в луксозното пътуване, правейки всяко пътешествие ценно преживяване, независимо дали шофирате или се возите.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
RANGE ROVER SPORT Е ПЪРВИЯТ PLUG-IN АВТОМОБИЛ НА LAND ROVER С НУЛЕВИ ЕМИСИИ
04-10-2017

Новият Range Rover Sport е трансформиран от технологиите, с plug-in хибриден електрически силов агрегат, предлагащ невиждани досега икономичност, възможности и динамика.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПЕТЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ОТ EURO NCAP ЗА RANGE ROVER VELAR
03-10-2017

Range Rover Velar постигна петзвезден рейтинг от Euro NCAP, който потвърждава, че един от най-желаните луксозни SUV автомобили в света е и сред най-безопасните.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НОВИЯТ DISCOVERY SVX: LAND ROVER ПРЕДСТАВЯ ШАМПИОНА ВЪРХУ ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН НА МЕЖДУНАРОДНИЯ АВТОМОБИЛЕН САЛОН ВЪВ ФРАНКФУРТ
14-09-2017

Land Rover представи Discovery SVX – върховният Discovery за офроуд ентусиастите, търсещи епични приключения. Discovery SVX, лансиран на Автомобилния салон във Франкфурт, добавя екстремна проходимост върху всякакъв терен към продуктовия триъгълник на Special Vehicle Operations (SVO).
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
JAGUAR ART OF PERFORMANCE И LAND ROVER ABOVE AND BEYOND TOUR ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ЧЕТИРИ ГРАДА В БЪЛГАРИЯ
04-07-2017

Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour, турът на двете британски марки, на който всеки на възраст 23 години или повече ще има възможността да изпробва способностите на мощните, стилни и луксозни модели на Jaguar и Land Rover .
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ ПРИ RANGE ROVER С НОВИЯ ДИЗАЙН ПАКЕТ НА SVO
19-06-2017

Land Rover осигурява на своите клиенти възможността допълнително да персонализират своя Range Rover с лансирането на нов екстериорен пакет Design, създаден от Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
АВАНГАРДНИЯТ RANGE ROVER VELAR ПРЕДПРЕМИЕРНО В БЪЛГАРИЯ
19-06-2017

На 15 юни в София се състоя официалното представяне на най-новия член в луксозното семейство на Range Rover – Velar.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ