НОВИЯТ RANGE ROVER EVOQUE

НОВИЯТ RANGE ROVER EVOQUE

ПРОЕКТИРАН И ПРОИЗВЕДЕН В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО
Минималистичeн, изтънчен и харизматичен.
Range Rover Evoque говори чрез делата си.

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Изберете от нашите четири отличителни модела, за да започнете своето пътуване.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY
С високи нива на лукс и сериозни качества по отношение на устойчивост, Evoque задава новия златен стандарт.
GQ UK
CAPTIVATING CHARACTER

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Най-новите технологии и информационно-развлекателни системи са резултат от усъвършенстван дизайн и иновации, работещи в хармония за постигане на непринуден лукс.

range rover evoque video

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Със сертифициран пробег в изцяло електрически режим до 62 км**, plug-in електрическият хибрид (PHEV) предлага икономично и безпроблемно шофиране плюс възможността за зареждане от 0 до 80% за около 30 минути при бързо постояннотоково зареждане.

ELECTRIFIED PERFORMANCE

ВДЪХНОВЕНИЕ

Компетентно конфигурирани от нашите дизайнери, тези подбрани елементи постигат перфектен баланс между завладяващия характер и лукса на Range Rover Evoque, готови да бъдат избрани и поръчани от вас.

INSPIRATION

Несъмнен лукс.

На върха: въплъщение на лукса.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИЗТЪНЧЕНОСТ
CAPTIVATING CHARACTER

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER EVOQUE

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Оформен без компромис. Въплъщавайки ДНК-то в дизайна на Range Rover с идеално оптимизирани пропорции и изпънати повърхности.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Усъвършенстваната технология означава, че сте в крак с редица иновации, подобряващи всяко шофиране, което предприемате.
СЪВРЕМЕНЕН КОМФОРТ

СЪВРЕМЕНЕН КОМФОРТ

Гарантирано спокойствие. С характерната за Evoque изтънченост на Range Rover за повече комфорт, удобство и благосъстояние.
ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ЕЛЕГАНТНОСТ

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ЕЛЕГАНТНОСТ

Предоставяйки електрифицирана ефективност със завладяваща и уверена динамика и характерните за Range Rover възможности за преминаване през всякакви терени.

**Вижте данните по WLTP.

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.