НОВИЯТ RANGE ROVER EVOQUE

НОВИЯТ RANGE ROVER EVOQUE

ПРОЕКТИРАН И ПРОИЗВЕДЕН В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО
Минималистичeн, изтънчен и харизматичен.
Range Rover Evoque говори чрез делата си.
CAPTIVATING CHARACTER
С високи нива на лукс и сериозни качества по отношение на устойчивост, Evoque задава новия златен стандарт.
GQ UK
CAPTIVATING CHARACTER

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Най-новите информационно-развлекателни технологии, изтънчен дизайн и иновации се съчетават в хармония, за да направят Range Rover Evoque въплъщение на непринуден лукс.

range rover evoque video

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Със сертифициран пробег в изцяло електрически режим до 62 км**, plug-in електрическият хибрид (PHEV) предлага икономично и безпроблемно шофиране плюс възможността за зареждане от 0 до 80% за около 30 минути при бързо постояннотоково зареждане.

ELECTRIFIED PERFORMANCE

ВДЪХНОВЕНИЕ

Компетентно конфигурирани от нашите дизайнери, тези подбрани елементи постигат перфектен баланс между завладяващия характер и лукса на Range Rover Evoque, готови да бъдат избрани и поръчани от вас.

INSPIRATION

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Изберете от нашите четири отличителни модела, за да започнете своето пътуване.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Несъмнено изражение на изтънчения дизайн.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER EVOQUE

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Оформен без компромис. Въплъщавайки ДНК-то в дизайна на Range Rover с идеално оптимизирани пропорции и изпънати повърхности.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Усъвършенстваната технология означава, че сте в крак с редица иновации, подобряващи всяко шофиране, което предприемате.
СЪВРЕМЕНЕН КОМФОРТ

СЪВРЕМЕНЕН КОМФОРТ

Гарантирано спокойствие. С характерната за Evoque изтънченост на Range Rover за повече комфорт, удобство и благосъстояние.
ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ЕЛЕГАНТНОСТ

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ЕЛЕГАНТНОСТ

Предоставяйки електрифицирана ефективност със завладяваща и уверена динамика и характерните за Range Rover възможности за преминаване през всякакви терени.

**Вижте данните по WLTP.

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.