Новият напълно електрически Range Rover идва. Можете да се запишете в листа на желаещите да го получат първи в края на 2023 г.
PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY
Дефиницията за луксозно пътуване. Range Rover винаги служи за пример с изумително модерно излъчване.
PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Range Rover има богата история на пионерски иновации и продължава да пренаписва правилата за прецизност и качество.

PIONEERING INNOVATION

RANGE ROVER SV

Изтънчена интерпретация на лукса и персонализацията на Range Rover.

RANGE ROVER SV

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Разширената гама plug-in електрически хибридни автомобили (PHEV) Range Rover осигурява нови нива на динамика, ефективност и изтънченост.

ELECTRIC HYBRID

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Вижте нашите модели Range Rover, налични със стандартно и дълго междуосие. След това усъвършенствайте своя избор, за да отговаря на всяка ваша потребност.

RANGE ROVER SV

Изтънчен. Луксозен. Ексклузивен.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Без излишни детайли. Най-желаният Range Rover, създаван някога.
ИЗТЪНЧЕНОСТ И ЛУКС

ИЗТЪНЧЕНОСТ И ЛУКС

Луксозно пътуване и комфорт за до седем възрастни.
ИНТУИТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

ИНТУИТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

Създаден да улеснява ежедневието с набор от функции за шофиране.
ПОВИШЕНА ДИНАМИКА

ПОВИШЕНА ДИНАМИКА

Нови нива на динамика, ефективност и изтънченост.

*Победител в конкурса SMARTBEST за най-добри свързани технологии, ноември 2020 г.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.

MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd.