THE ABOVE AND BEYOND TOUR

НИМА Е ЗАБАВНО ДА СЕ ДВИЖИШ ПО РАВНО? ИЗПИТАЙТЕ СЕБЕ СИ И НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ ДО ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В РЕДИЦА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ЗАД ВОЛАНА
СТРАХОТЕН ДЕН. ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ СИГУРНА, ЧЕ СТИГНАХ ДО ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА АВТОМОБИЛА, НО ЗНАМ, ЧЕ СТИГНАХМЕ ДОСТА БЛИЗО ДО МОИТЕ.
КАРИН РЕЙДИ
УЧАСТНИК В ПРЕЖИВЯВАНЕТО ЗАД ВОЛАНА НА LAND ROVER, СОЛИХЪЛ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

ПРЕЖИВЯВАНИЯ ЗАД ВОЛАНА

ТЕСТОВО ШОФИРАНЕ

ТЕСТОВО ШОФИРАНЕ

Това е вашият шанс да седнете зад волана на Land Rover за едночасов въвеждащ курс. Придобийте по-голяма увереност в уменията си за шофиране и изживейте високата проходимост на Land Rover по пресечен терен.
ПОЛОВИН ДЕН

ПОЛОВИН ДЕН

Развийте уменията си за шофиране с обучение от експерти и придобийте по-голямо разбиране за контрола върху автомобила, преодоляването на препятствия и как да имате достъп до различни среди, включително да навигирате при стръмно изкачване и спускане, при страничен наклон и прекосяване на вода.
ЦЯЛ ДЕН

ЦЯЛ ДЕН

Изследвайте по-предизвикателен терен и усъвършенствайте техниките си на шофиране под ръководството на квалифициран инструктор. Преодолявайте различни офроуд терени и придобийте по-високо ниво на увереност, което ще ви подготви за реални среди. След като приключите Целодневното преживяване, вече сте готови за Преживяване за напреднали.
ЗА НАПРЕДНАЛИ

ЗА НАПРЕДНАЛИ

Време е да смените предавката, буквално, с по-дълбоко навлизане в техниката на превключване между ниски и високи обороти, докато преодолявате предизвикателен терен. Това умение води до подобрена инерция на автомобила и контролирано аварийно спиране по хлъзгави повърхности.
ПО ПОРЪЧКА

ПО ПОРЪЧКА

Кажете ни какво искате да постигнете и ние ще създадем ексклузивно преживяване зад волана на Land Rover, създадено специално за вас, вашите клиенти и вашия персонал. Вълнуващи изживявания при шофиране, тиймбилдинг, награди, бягства сред природата или чествания могат да бъдат адаптирани да отговорят на най-високите изисквания.
СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ

СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Нашите инструктори експерти предоставят специални курсове за обучение за водачи със всякакви нива на умения, включително използване на лебедка, принудително преместване на автомобила и управление на ремарке. За професионалните потребители се предлагат специални курсове.

THE ABOVE AND BEYOND TOUR

Ако вие искате предизвикателство, значи и ние искаме. The Above and Beyond Tour идва, поставяйки ви зад волана на любимия ви Land Rover за преодоляване на редица вълнуващи препятствия или терени. С интензивни изкачвания, резки спускания, странични наклони и много повече - пътуването е изцяло предназначено да изпитате лично характерната висока проходимост и стабилност на Land Rover. В края на краищата, нима е забавно да се движиш по равно?
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЗАПАЗЕТЕ ВАШЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА

30 Центъра за изживявания зад волана. Цял свят за изследване.

НАСТРОЕНИ ЛИ СТЕ НА ПРИКЛЮЧЕНСКА ВЪЛНА?

Изключителни пътешествия по света
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ