ПЪТЕШЕСТВИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ОПИТ С LAND ROVER

Това е вашата възможност да седнете зад волана на Land Rover и да поемете офроуд за вълнуващо шофиране, изпълнено с предизвикателства в центровете по целия свят. Научете всичко за възможностите на автомобила под зоркия поглед на инструктори от световна класа.

Научете повече

ПРИКЛЮЧЕНСКО С LAND ROVER

Очаквайте най-доброто в луксозните пътувания. Елате с нас на пътешествие през емблематични световни дестинации зад волана на свръхмодерните всъдеходи на Land Rover. Ще се насладите на безупречното планиране, несравнимите познания за посетените места и луксозните щрихи.

Научете повече

СПОНСОРСТВО

ВЕТРОХОДСТВО

ВЕТРОХОДСТВО

Едновременно сериозно състезание и вълнуващ спектакъл, международните състезания с многокорпусни яхти са акцент в спонсорството на Land Rover за Extreme Sailing Series™ и за отбора по екстремно ветроходство на Red Bull. Най-добрите професионални ветроходци се състезават при скорости, обичайни по-скоро за моторните лодки в достъпните международни водни арени.

РЪГБИ

РЪГБИ

Land Rover присъства в центъра на ръгби спорта вече над две десетилетия - от редовите отбори до най-добрите в този спорт. Нашите партньорства в цял свят включват спонсорство на най-високо ниво във Франция, Австралия, Южна Африка и Англия, както и Световната купа по ръгби за 2015 г.

КОНЕН СПОРТ

КОНЕН СПОРТ

Заниманията с конен спорт подлагат на изпитание уменията, смелостта, силата и партньорствата. Land Rover от десетилетия подкрепя състезания и жокеи на световно ниво. Глобалните ни спонсорски прояви включват Световните игри по конни спортове Alltech FEI за 2014 г., съставени от осем дисциплини, и серията Ден на британското поло, представяща британския лукс и наследство в цял свят.