25 години на открития

Отбележете вашите уникални истории в нашия уникален автомобил

НАШЕТО НАСЛЕДСТВО

Като създадохме автомобил, който вдъхва абсолютна увереност при всякакъв терен, ние създадохме ново поколение любители на приключения.

НАШЕТО ИЗКУСТВО

Надникнете зад кулисите, за да видите как нашите изкусни майстори - и технологични, и традиционни - се наслаждават на детайлите и вдъхват живот на Land Rover.

НАШИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Нашите рекордни експедиции демонстрират, че ако пътувате към неизвестното, само един Land Rover може да се справи с предизвикателството.

НАШЕТО БЪДЕЩЕ

Пътешествията в непознати територии винаги са вълнуващи и бъдещето не е по-различно. Ние гледаме на иновациите като нашия начин да начертаем картата на терена на бъдещето.

НАШЕТО ИЗКУСТВО

Идеалните условия

Идеалните условия

Системата Terrain Response следи пътните условия и автоматично оптимизира настройките на автомобила в съответствие с терена. Сега вече знаете защо сме толкова добре настроени.
Пътувайте без багаж

Пътувайте без багаж

Силен не означава непременно тежък. Ние сме водещ производител на по-мощни автомобили с алуминиева конструкция, тъй като вярваме, че просветените идеи са винаги най-трайни.
Двигателят под капака

Двигателят под капака

Нашите двигатели са продукт на своята среда. Надникнете под капака на Land Rover, в епицентъра на експертния опит, който захранва с гориво всеки един от нашите автомобили.