Никога не спирайте своите откривателства с този функционален SUV, проектиран за семейния живот. Роден готов за приключения с набор от практични аксесоари.

ВИЖТЕ ВИДЕО
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Функционален по дизайн и готов за семейни приключения.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

„Реещият се“ 11,4-инчов, извит, стъклен сензорен екран на системата Pivi Pro¹ е оборудван с функции за информация и развлечение. Discovery Sport е на разположение за всички ваши приключения.

PIONEERING INNOVATION

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Със сертифициран пробег в изцяло електрически режим до 60км**, plug-in електрическият хибрид (PHEV) предлага удобство и функционалност. Зареждане от 0 до 80% за около 30 минути при бързо постояннотоково зареждане.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

ВДЪХНОВЕНИЕ

Компетентно конфигурирани от нашите дизайнери, тези подбрани елементи изразяват перфектния баланс между функционалност и проходимост, готови да бъдат избрани и поръчани от вас.

INSPIRATION

ПРИКЛЮЧЕНИЯ С ВЕЛОСИПЕД

Насладете се на всеки момент със семейството - на четири и на две колела.
проучете селекцията

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Изберете от три надеждни модела за следващото приключение на вашето семейство.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Образцово пространство, комфорт и дизайн.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

НЕСРАВНИМА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

НЕСРАВНИМА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Без значение къде ще ви отведе следващото приключение на вашето семейство, Discovery Sport ви позволява да се впуснете по пътя към свободата.
ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Изследвайте комфортно и уверено с автомобил, създаден за ежедневието.
ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ

ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ

Свързано удобство за цялото семейство с нашата отличена с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro1. С елегантен „реещ се“ 11,4-инчов сензорен екран и актуализации на софтуера по въздуха (Software Over The Air или SOTA)2, за да спомогне за подобряване на технологиите на Discovery Sport с течение на времето.
СПОСОБНОСТ БЕЗ УСИЛИЯ

СПОСОБНОСТ БЕЗ УСИЛИЯ

Оборудван за всякакви терени с усъвършенствано окачване и свръхмодерна електрифицирана мощност.

**Вижте данните по WLTP
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Времето за зареждане варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.[
2Само със съвместими смартфони. Зависи от мобилната мрежа на пазара, сигнала и клиентския акаунт. Изисква мобилни данни или Wi-Fi връзка. Актуализациите на софтуера по въздуха (SOTA) зависят от съгласието на водача, мрежовата връзка и наличността на пазара.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.