С иновативни технологии за окачване, спиране и задвижване, това е най-бързият, най-динамичният Range Rover Sport досега.
Въпреки че SV Edition One е напълно разпределен, бъдете първите, които ще научат за други модели Range Rover Sport SV, като регистрирате своя интерес днес.

ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ

Авангардни иновации, комбинирани с технологии, въведени в SUV за пръв път в света. Повишената производителност се подразбира.

РЕВОЛЮЦИОННА ДИНАМИКА

Пиковата производителност се доставя с безкомпромисен комфорт. Системата за въздушно окачване 6D Dynamics практически премахва накланянето на каросерията настрани и напред. Тази първа в света технология за SUV се съчетава с усъвършенстваното шаси на Range Rover Sport SV EDITION ONE, за да отключи пълния му динамичен потенциал.

ПОЧУВСТВАЙТЕ ЗВУКА

Следващото поколение автомобилна виброакустична технология предоставя мултисензорно аудио изживяване чрез водещата в индустрията платформа SUBPACTM . Тази свърхмодерна седалка за тялото и душата (Body and Soul Seat - BASS) включва шест програми за комфорт. Не просто чувате звука - усещате го.
ОТКЛЮЧЕТЕ ПЪЛНАТА МОЩ НА SV

ОТКЛЮЧЕТЕ ПЪЛНАТА МОЩ НА SV

Активирайте режим SV с осветения бутон на волана. Автомобилът се подготвя, като се снижава с 15 мм към земята. Сега почувствайте по-рязката реакция на горивния дросел, по-бързата смяна на предавките, тежестта на волана в ръцете си и чуйте интензивния звук от ауспуха.
ХАРАКТЕРЕН ЗВУК

ХАРАКТЕРЕН ЗВУК

Активната изпускателна система не само осигурява характерен звук, синоним на мощните автомобили с емблемата SV, но също така гарантира оптимално управление на топлината, което е неделима част от върховата производителност. Четворният ауспух е облицован с неръждаема стомана и има покритие от карбонови влакна.
МОЩЕН И ОТЗИВЧИВ

МОЩЕН И ОТЗИВЧИВ

Специално настроеният 4,4-литров двигател V8 с двоен турбокомпресор и мощност 635 к.с. води до не само най-мощния, но и най-бързия Range Rover, създаван някога. Осигурявайки незабавни реакции с изключителна управляемост, двигателят постига пикова мощност по-ефективно от всякога.

ВЪНШНО ПРИСЪСТВИЕ

Range Rover Sport SV EDITION ONE комбинира идеални пропорции с функционална красота - изявление за сериозни намерения. Въздушният поток се управлява внимателно, за да осигури оптимална производителност, докато по-ниската височина на возене допълнително подчертава атлетичната, приземена естетика. Режимът „SV Mode“ допълнително намалява височината на возене за по-завладяващо изживяване зад волана.

УСЕЩАНЕ ЗА ЛУКС

Интериорният дизайн отразява връзката между автомобила и водача: мощен спортен характер, съчетан с изтънченост и комфорт.
МОДЕРЕН КОМФОРТ

МОДЕРЕН КОМФОРТ

Олекотеният дизайн на седалките комбинира материя UltrafabricsTM с 3D-плетен текстил с нулеви отпадъци за истински съвременен комфорт и ефективност.
СИЛАТА ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ

СИЛАТА ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ

Динамиката е на върха на пръстите ви. Воланът е проектиран с ясно изразени положения за палците и иновативни полупрозрачни осветени лостчета за превключване на предавките за по-силно сетивно усещане. Натиснете бутона SV Mode, за да разгърнете истинския потенциал на автомобила и да окъпете купето в червена светлина.
ПРЕЦИЗНИ ДЕТАЙЛИ

ПРЕЦИЗНИ ДЕТАЙЛИ

Изтънченост във всеки детайл. Range Rover Sport SV EDITION ONE съдържа черни керамични покрития върху ключовите допирни точки, което създава усещане за докосване на луксозен часовник.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ НОВ RANGE ROVER SPORT SV

Range Rover Sport SV EDITION ONE е наличен с три отличителни препоръки за цветове, всеки с уникално брандиране на централната конзола, предния сплитер, протекторите на праговете и светлините от долната страна на външните огледала.

CARBON BRONZE MATTE

Изявено присъствие. Наличен в ексклузивен цвят на екстериора Carbon Bronze Matte с преден капак от карбонови влакна в цвета на каросерията, 23-инчови джанти от карбонови влакна в цвят Satin Grey Tint и интериор с тапицерия UltrafabricsTM в цвят Cinder Grey и Ebony.
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

ИНОВАЦИИ, КОИТО ПРЕОДОЛЯВАТ ГРАНИЦИ

Роден от нашия неуморен стремеж към изключителното, Range Rover Sport SV е вълнуващ нов израз на иновация, която преодолява границите.
ИНОВАЦИИ, КОИТО ПРЕОДОЛЯВАТ ГРАНИЦИ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

ИНОВАЦИЯ, КОЯТО ПРЕДОЛЯВА ГРАНИЦИТЕ.
РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER SPORT

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER SPORT

Издигнат на друго ниво.
МОДЕЛИ RANGE ROVER SPORT

МОДЕЛИ RANGE ROVER SPORT

Вижте пълната гама модели.