Специални услуги на Land Rover

Специални услуги на Land Rover

Уважаеми клиенти и приятели на Land Rover,

Нашата мисия 'Дестинация Нула' е част от ангажимента ни да направим живота на обществото по-безопасен и здравословен, а околната среда по-чиста. Поради тази причина наш основен приоритет в момента е здравето на нашите клиенти и служители.

Като Ваш надежден партньор, осигуряващ Вашата мобилност дори и в най-предизвикателните моменти, Ви предлагаме възможност да реализирате както регулярното обслужване на автомобила си, така и избирането на най-подходящия автомобил за Вас, без да се налага да напускате дома си.

В тази връзка предоставяме на всеки един от Вас, който е заинтересован в луксозните и дръзки модели на Land Rover, възможността за тест драйв до посочен адрес. Желаният модел автомобил ще бъде закаран до посочена от Вас локация, а след това ще бъде взет от същото място. По този начин ще имате възможност да тествате Вашия бъдещ автомобил и да се уверите в неговите неоспорими качества в безопасна и комфортна за Вас среда. Всеки един автомобил бива дезинфекциран преди и след тестово шофиране.

Напомняме Ви също така, че всички автомобили, закупени от нас, имат включена БЕЗПЛАТНА услуга Врата до Врата, активна за първите три години. След Ваше обаждане до най-близкото дилърство, автомобилът Ви ще бъде взет от посочено от Вас място, докаран до най-близкия сервизен център, обслужен, дезинфекциран и върнат обратно до Вашия дом или офис. Услугата може да бъде активирана по всяко време след изтичане на срока й.

Специално за клиентите на Land Rover, които не разполагат с членска карта и не могат да се възползват от услугата Door-to-door, е създадена специална програма „Сервизни услуги без директен контакт“.* Клиентът трябва да се свърже чрез телефонно обаждане до наш сервиз, а автомобилът ще бъде взет, обслужен, дезинфекциран и върнат до посочения адрес.

Моля, свържете се с най-близкото дилърство за повече информация.

Конфигурирайте своя модел сега, заявете тест драйв или запазете час за сервиз, ние ще бъдем на Ваше разположение.

Бъдете здрави!*Мото-Пфое запазва правото си да прекрати кампанията във всеки един момент.