SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

НЕНАДМИНАТ ЛУКС. НЕСРАВНИМА ДИНАМИКА

НАШЕТО НАЙ-НОВО ПРОДУКТОВО ПОРТФОЛИО SV

Разгледайте най-новите творения от подразделението Special Vehicle Operations на Land Rover.

RANGE ROVER ОТ SV BESPOKE

RANGE ROVER ОТ SV BESPOKE

НИЕ ГО ПРАВИМ СПЕЦИАЛЕН. ВИЕ ГО ПРАВИТЕ УНИКАЛЕН.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Изтънчена интерпретация на лукса и персонализацията на Land Rover
НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT SV

НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT SV

Авангардни иновации, комбинирани с технологии, въведени в SUV за пръв път в света. Повишената производителност се подразбира.

УСЕЩАНЕ КАТО НИКОЕ ДРУГО

Никога удовлетворени, винаги търсещи. Всички наши експерти по дизайн, технически визионери и опитни майстори са движени от желанието за съвършенство. Експериментиращи, съдействащи, конкуриращи и никога не допускащи компромис. Ние сме тези, които се питат: „А ако можехме да направим нашето най-добро още по-изтънчено, още по-динамично, още по-ваше?“

ПОДПИСВАМЕ НАЙ-СПЕЦИАЛНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Материалите. Изживяването при шофиране. Статусът. С лансирането на новия Range Rover SV, елегантен, ръчно изработен керамичен диск символизира визията, целта и страстта в сърцето на всички автомобили с марката SV.

ПРАВИМ НАЙ-ДОБРОТО ОЩЕ ПО-ЕКСКЛУЗИВНО

Никога удовлетворени, винаги търсещи. Всички наши експерти по дизайн, технически визионери и опитни майстори са движени от желанието за съвършенство. Експериментиращи,  съдействащи, конкуриращи и никога не допускащи компромис. Ние сме тези, които се питат: „А ако можехме да направим нашето най-добро още по-изтънчено, още по-динамично, още по- ваше?“

НАЙ-ФИНИТЕ ПОКРИТИЯ И МАТЕРИАЛИ

Прецизни в детайлите, обсебени от съвършенството. Използването на изтънчени материали, цветове и покрития е ключово разграничение при SV. Вземете керамичните екстериорни и интериорни детайли на новия Range Rover SV. Символизиращи нашия израз на модерен лукс, те са от чист и същевременно здрав материал с гладко, хладно и осезаемо покритие - по-типично за света на луксозните часовници и бижута.

ИЗГРАЖДАМЕ УНИКАЛНА ВРЪЗКА МЕЖДУ ВОДАЧ И МАШИНА

Техническият център на Special Vehicle Operations е целенасочено изграден център за върхови постижения с площ от 20 000 кв. м. Разделен е на четири ключови зони: VIP зона за възлагане на поръчки, производствено съоръжение, съоръжение за боядисване и техническа зона в стила на Формула 1. Този свръхмодерен център създава специални автомобили с несравнима персонализация и лукс.