RANGE ROVER EVOQUE
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Персонализирайте своя Range Rover Evoque с редица опции и аксесоари, които подобряват ежедневието.

ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

С редица опции, които се допълват една друга, нашите пакети могат да усъвършенстват и персонализират както дизайна, така и шофирането на вашия Range Rover Evoque.

ПАКЕТ BLACK
ПАКЕТ TECHNOLOGY
ПАКЕТ DYNAMIC HANDLING
ПАКЕТ DRIVER ASSISTANCE

ПАКЕТ CONVENIENCE

Шофирането на Range Rover Evoque по тъмно е още по-лесно с асистента за автоматично превключване на къси/дълги светлини . Електроуправляемата задна врата ви осигурява достъп без усилия до багажното отделение, а безключовият достъп предлага още повече удобство.

ПАКЕТ COLD CLIMATE

Можете да шофирате в комфорт без значение колко е студено с подгряване на предното стъкло, предните и задните седалки и волана.

ПАКЕТ COMFORT

Направете купето още по-гостоприемно. Системата за пречистване на въздуха Cabin Air Purification Plus, програмируемото осветление и двузоновата климатична система подобряват вашия комфорт при шофиране.

ПАКЕТ TOWING

Пътуванията са по-лесни без значение от терена или товара с пакета Towing3, който включва усъвършенстван асистент за теглене и теглич с електрическо изваждане.

ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Избор от завладяващи цветове, джанти и опции за покрива ви помагат да персонализирате своя Range Rover Evoque.

Tribeca Blue

ОПЦИИ ЗА ЦВЕТОВЕ

Изразете своята индивидуалност с разширената ни цветова палитра, включваща Arroios Grey, Tribeca Blue и Corinthian Bronze. ​
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

Персонализирайте допълнително своя Range Rover Evoque или внесете повече естествена светлина с опциите за фиксиран или отварящ се панорамен4 покрив или покрив в контрастен цвят Corinthian Bronze или Narvik Black.
ОПЦИИ ЗА ДЖАНТИ

ОПЦИИ ЗА ДЖАНТИ

Подчертайте впечатляващия външен вид на своя автомобил с до 21-инчови алуминиеви джанти, налични в цвят Silver, Satin Dark Grey, Gloss Black и Gloss Dark Grey с контрастно покритие с ефект „диамант“.

АКСЕСОАРИ

Персонализирайте допълнително своя Range Rover Evoque с избор на екстериорни и интериорни аксесоари, предназначени да допълват вашия начин на живот.

ЗА ПРАКТИЧНОСТ
ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
ЗА ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER EVOQUE

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER EVOQUE

Отличителен и уверен във всяко отношение.
МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте пълната гама модели.

1ClearSight GroundView зависи от 360-градусовата пространствена камера. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда с цел безопасност. Опционална характеристика.

2Асистентът за следене на мъртвата точка може да спомогне за избягване на сблъсъци. Ако вашият автомобил отчете друг автомобил във вашата мъртва точка, когато започнете да сменяте лентата, върху волана се прилага автоматично въртелива сила - указваща, че трябва да се направи корекция в кормилното управление.

3Тегленето и използването на ниски предавки ще повлияе значително върху електрическия пробег.

4Избирането на опцията плъзгащ се панорамен покрив ще намали пространството за главата отпред и отзад.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.