РАЗГЛЕДАЙТЕ

RANGE ROVER EVOQUE
<h3><b>РАЗГЛЕДАЙТЕ </h3> RANGE ROVER EVOQUE
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН

Evoque носи ДНК-то в дизайна на Range Rover с „плаващия“ покрив, непрекъснатата средна линия и новата елегантна триизмерна предна решетка. Новите пикселизирани LED предни фарове осигуряват ясна, характерна светлинна графика.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

УСПОКОЯВАЩА СРЕДА

Спокойното и изчистено купе на Range Rover Evoque има централна конзола с нов дизайн, която съдържа нов тактилен скоростен лост, „реещ се“ 11,4-инчов извит стъклен сензорен екран и подобрено пространство за съхранение на вещи.

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Нашата отличена с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro1 интегрира всички контроли върху новия „реещ се“ 11,4-инчов, извит, стъклен централен сензорен екран. Настройките за силата на звука, климатика и регулирането на седалките са винаги под ръка за оптимално удобство.
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Говорете на Alexa,3 за да изпълнявате лесно основни автомобилни функции. Управлявайте с гласа си всичко - от навигация до избор на медия и дори съвместимите интелигентни устройства в дома ви.
АВАНГАРДНА ТЕХНОЛОГИЯ

АВАНГАРДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Pivi Pro1 работи в хармония с актуализации на софтуера по въздуха (SOTA)4, подобрявайки непрекъснато технологията на Range Rover Evoque. Навигацията What3words използва въвеждане на дестинация с три думи за прецизно намиране на местоположението.
БЕЗПРОБЛЕМНА СВЪРЗАНОСТ

БЕЗПРОБЛЕМНА СВЪРЗАНОСТ

С USB-C портове из цялото купе вече винаги имате заряд в батерията, така че всички пътници остават свързани, а безжичното зареждане свежда безпорядъка в купето до минимум.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.

СИСТЕМА CABIN AIR PURIFICATION PLUS

С най-усъвършенстваните в своя клас технологии за качество на въздуха в купето5 , системата Cabin Air Purification Plus на Range Rover Evoque подобрява благосъстоянието и повишава бдителността на всички обитатели чрез следене и контролиране на нивата на CO2 чрез филтриране на прахови частици с размер до 2,5 µm и2 управление на CO.

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Range Rover Evoque plug-in електрически хибрид (PHEV) предлага най-доброто от двата свята, като хибридната технология комбинира електрически мотор с мощност 80kW и бензинов двигател Ingenium. Изминавайте средното ежедневно пътуване само в електрически режим6, със сертифициран пробег до 62 км.**.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ ПО WLTP (ДО)

62 КМ**

Очакван пробег в реални условия до 48 км.

СО2 ЕМИСИИ (ОТ)

31 Г/КМ**

Нулеви вредни емисии в електрически режим

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

30 МИНУТИ

Бързо зареждане с постоянен ток от 0 до 80% за около 30 минути.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

2 ЧАСОВЕ И 12 МИНУТИ

До 100% с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.

ПРОХОДИМОСТ НА ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН

АДАПТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ
ОПТИМАЛНА ТЯГА

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

Изтънченото удобство се повишава с гама подбрани опционални пакети и аксесоари, за да подобрявате ежедневието си всеки ден.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ

МОДЕЛИ

Вижте пълната гама модели.
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Насладете се на Range Rover Evoque.

**Вижте данните по WLTP.


Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

1Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

23D пространствена камера. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти.

3Amazon, Alexa и всички свързани марки са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Може да се изискват допълнителни продукти или настройки. Съвместими смартфони. Свързаността зависи от мрежовите платформи и абонаменти на трети страни на пазара.

4Само със съвместими смартфони. Зависи от мобилната мрежа на пазара, сигнала и клиентския акаунт. Изисква мобилни данни или Wi-Fi връзка. Актуализациите на софтуера по въздуха (SOTA) зависят от съгласието на водача, мрежовата връзка и наличността на пазара.

5Измерено спрямо затворен клас конкуренти, валидно към 03/03/23.

6Средно дневно разстояние на пътуване (48 км), изчислено с помощта на данни от InControl от 30 глобални пазара за автомобили Range Rover Evoque между 2019 г. и 2022 г. Предполага напълно заредена батерия.