ЗА СОБСТВЕНИЦИ

СОБСТВЕНИЦИТЕ НА LAND ROVER СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ЕДНО ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ НА ЛУКСА И КОМФОРТА, КАКТО И НА СВОБОДАТА ДА ДОСТИГАТ ВСЯКО ЕДНО ОТДАЛЕЧЕНО КЪТЧЕ
ОДОБРЕНИ СЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ

ОДОБРЕНИ СЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ

Само одобрените сервизни центрове на Land Rover отговарят на високите ни стандарти за качество, за да осигурят пълна защита на вашия автомобил и неговата гаранция.
ПЪТНА ПОМОЩ

ПЪТНА ПОМОЩ

В случай на повреда на автомобила или пътен инцидент, може да разчитате на 24/7 услуга „Пътна Помощ“ от специализирани екипи.
АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ

Персонализирайте вашия Land Rover с богата гама аксесоари, специално създадени за вашия модел и произведени да отговарят на стандартите на вашия автомобил.
ПЛАНОВЕ ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

ПЛАНОВЕ ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Заслужава си да изберете план за сервизно обслужване на Land Rover, който отговаря на вашите нужди, за да си осигурите експертния опит на Land Rover и една напълно защитена гаранция.

ЗИМНИ КОЛЕЛА И ГУМИ

Представяме оригиналните зимни колела и одобрените гуми на Land Rover. Те са тествани до краен предел при някои от най-суровите студени и влажни условия в света, за да спечелят своя одобрен статус.
ЗИМНИ КОЛЕЛА И ГУМИ

Jaguar Land Rover Сервиз 4+ и 6+

Сега клиентите на Jaguar Land Rover, които притежават автомобил, който е над определена възраст, могат да се възползват от преференциални условия за сервизно обслужване. Оторизираният сервиз на Jaguar Land Rover работи по най-високи стандарти и Ви предлага:
Jaguar Land Rover Сервиз 4+ и 6+

РЪКОВОДСТВА

ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ

ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ

Разгледайте нашата библиотека от дигитални наръчници и научете повече за собствения си Land Rover.
ПРАКТИЧЕСКИ РЪКОВОДСТВА

ПРАКТИЧЕСКИ РЪКОВОДСТВА

Свалете наръчниците за да бъдете напълно наясно с възможностите на Вашия автомобил
IGUIDE

IGUIDE

Апликацията iGUIDE на Land Rover предоставя дигитално съдържание, което помага да научите повече за собствения си автомобил и неговите особености, функционалности и възможности.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СЕРВИЗ ОНЛАЙН

Запазете си час за сервиза на Land Rover онлайн, използвайки новата интегрирана система за резервации.
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СЕРВИЗ ОНЛАЙН

ПЪТНА ПОМОЩ

ПОЛЗИ ОТ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ

ПОЛЗИ ОТ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ

Можете да разчитате на пътна помощ. Ползите от услугата Пътна помощ на Land Rover важат за целия гаранционен срок на новия автомобил. Ако не е възможно повредата да се отстрани на пътя, автомобилът ви ще бъде извозен до най-близкия одобрен сервизен център на Land Rover.
РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ

РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ

Програмите за ремонт на автомобила след претърпян пътен инцидент ви дават достъп до мрежата ни от автосервизи. Специалистите в тези автосервизи преминават всеобхватно, сертифицирано обучение, за да се справят с всичко - от незначителни дефекти до сериозни повреди вследствие на катастрофа. Ние се ангажираме с ремонт на вашия Land Rover, който отговаря на най-високите стандарти.
ИЗТЕГЛЯНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ПАЗАРА

ИЗТЕГЛЯНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ПАЗАРА

Това се случва рядко, но ако автомобил Land Rover трябва да бъде изтеглен от пазара, собствениците получават актуална информация и инструкции за това какви действия следва да се предприемат.
ГАРАНЦИЯ ЗА ЧАСТИ

ГАРАНЦИЯ ЗА ЧАСТИ

Когато в автомобила ви се монтира оригинална резервна част на Land Rover, тя има 12-месечна гаранция срещу производствени дефекти.
ВРЪЩАНЕ И РЕЦИКЛИРАНЕ

ВРЪЩАНЕ И РЕЦИКЛИРАНЕ

Като част от нашия ангажимент за опазване на околната среда сме разработили цялостна програма за рециклиране на автомобили, която обхваща указания за ориентиран към рециклирането дизайн, увеличена употреба на рециклирани материали и намаляване на използването на опасни материали.
НАВИГАЦИЯ И КАРТИ

НАВИГАЦИЯ И КАРТИ

Ако вашата сателитна навигация е по-стара от една година, можете да се възползвате от Актуализация на навигацията на Land Rover, която отразява възможно най-точно промените в пътната карта. Хиляди нови Забележителности се добавят всяка година, акцентирайки върху интересни за посещение места, и можете да сте спокойни, че функциите "най-кратък маршрут" и "най-бърз маршрут" ще бъдат съобразени с целта.