ГАРАНЦИЯ

Сигурност за вашия Land Rover

През първите пет години (или 150 000 км, което от двете настъпи първо)* след закупуването на вашия Land Rover, ще се наслаждавате на всички предимства на цялостна гаранция на производителя.  Ако дадена част трябва да бъде ремонтирана или заменена поради производствен дефект, необходимата работа ще бъде извършена безплатно с използване на оригинални части Land Rover при одобрен дилър на Land Rover. За повече информация относно гаранцията се свържете с вашия местен дилър. * Прилага се от предаване на автомобила или първа регистрация от 1 юли 2023 г., което от двете настъпи първо.


Гаранция за части и аксесоари

Ако дадена част трябва да бъде ремонтирана или заменена, всяка необходима работа ще бъде извършена безплатно от дилър на Land Rover след изтичане на фабричната гаранция. Тази гаранция покрива всички оригинални части или аксесоари, закупени от дилърство на Land Rover.


Аксесоари, монтирани на нов автомобил

Ако вашият нов автомобил е бил оборудван с оригинални аксесоари на Land Rover от дилър на Land Rover, тези части ще бъдат предмет на същите условия и гаранционен период като гаранцията на производителя. Даден автомобил се счита за „нов“, ако е изминал по-малко от един месец от датата на закупуване или са изминати не повече от сто мили, което от двете е приложимо към момента.


Общи условия

Всички наши автомобилни части и аксесоари отговарят на високите стандарти, които Land Rover залага относно безопасността и надеждността на всяко превозно средство. Поради тази причина ние силно препоръчваме да оборудвате автомобила си с оригинални части и аксесоари Land Rover. Други автомобилни части и аксесоари не са тествани и одобрени от Land Rover. Следователно не можем да оценим качеството на тези части. Гаранцията не покрива щети, причинени от автомобилни части или аксесоари, които не са оригинални части на Land Rover.


Гаранция за боята

Ако боята трябва да бъде възстановена, всяка необходима работа ще бъде извършена безплатно от дилър на Land Rover след изтичане на гаранцията. Тази гаранция е в сила за период от три години и е валидна от деня, в който сте получили своя нов Land Rover, независимо от пробега.


Гаранция срещу корозия

Ако някоя част от каросерията на вашия Land Rover е корозирала или ръждясала, засегнатите части ще бъдат ремонтирани или заменени безплатно от дилър на Land Rover. Покритието е в сила за период от шест години от деня, в който сте получили своя нов Land Rover, независимо от пробега и дори в случай на смяна на собственика.


Пътна помощ

Land Rover Assistance е цялостна програма за пътна помощ за първите три години от първата регистрация. Програмата ви предлага надеждна подкрепа при спешни случаи по време на шофиране, например поради технически дефект, инциденти или дребни проблеми като спукани гуми.  Какъвто и да е проблемът, винаги можете да разчитате на нашата пътна помощ. Във всяка ситуация, навсякъде. Оторизиран техник на Land Rover обикновено може да отстрани повечето проблеми на място. Ако това не е възможно, ние ще закараме автомобила до дилърство на Land Rover и ще се погрижим за вашата мобилност. Ако е необходимо, ние, разбира се, ще платим и вашето настаняване в хотел.* За повече информация вижте Ръководството за гаранционно обслужване или се свържете с дилърство на Land Rover. *Прилагат се условията за Пътна помощ.