ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ

ВАШАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ОТБЛИЗО С НАШИЯ СВРЪХМОДЕРЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС И ДА ВИДИТЕ КАК СЕ РАЖДА ЕМБЛЕМАТИЧНИЯТ LAND ROVER.
ЧУВСТВАМ СЕ МНОГО ПО-СВЪРЗАН С LAND ROVER, КАТО ЗНАМ КОЛКО МНОГО МАЙСТОРСКИ УМЕНИЯ, ЕКСПЕРТЕН ОПИТ И УСИЛЕНА РАБОТА СА ВЛОЖЕНИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН АВТОМОБИЛ.
УЧАСТНИК В ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДА НА LAND ROVER, СОЛИХЪЛ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ

ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ - СОЛИХЪЛ

ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ - СОЛИХЪЛ

Нашата туристическа обиколка на завода в Солихъл ви предоставя неограничен достъп до нашите свръхмодерни производствени линии, където можете да видите лично как се създават Range Rover и Range Rover Sport. А обиколката на производствените мощности на Jaguar Land Rover в Солихъл ви отвежда зад кулисите на зашеметяващия нов Range Rover Velar и отличения с награди Jaguar F-PACE.
ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ - ЛИВЪРПУЛ

ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ - ЛИВЪРПУЛ

Вижте процеса на сглобяване на два от най-популярните модели на Land Rover - Range Rover Evoque и Discovery Sport - как панелите се пресоват и формоват и как каросериите от стомана и алуминий се запечатват, заваряват и монтират. След това се дивете на дългата две мили изцяло роботизирана зона за оформяне и финално сглобяване, включваща монтиране на двигателя, стъклата и джантите. Всичко това в нашия исторически завод в Ливърпул.
ИЗЛОЖБА, ПРОСЛЕДЯВАЩА ИСТОРИЯТА НА RANGE ROVER И ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДИТЕ

ИЗЛОЖБА, ПРОСЛЕДЯВАЩА ИСТОРИЯТА НА RANGE ROVER И ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДИТЕ

Преди почти пет десетилетия Range Rover промени начина, по който света започна да шофира офроуд. Сега вълнуваща изложба и туристическа обиколка на заводите ви дава възможност да видите свръхмодерния процес на производство на автомобили и след това да проследите пътуването от прототипа до емблемата на британския дизайн и да получите ексклузивен първи поглед към Range Rover Velar.
ВИП ОБИКОЛКИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ

ВИП ОБИКОЛКИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Насладете се на гама ВИП обиколки и преживявания, включително преживявания, свързани с конфигурацията, производството и предаването на автомобила на ВИП клиенти, в които клиентите и техните гости се извозват с шофьор до зала на MeridianTM преди голямото събитие – разкриването на техния впечатляващ нов Range Rover.
ПРЕЖИВЯВАНЕТО RANGE ROVER

ПРЕЖИВЯВАНЕТО RANGE ROVER

Посрещнати от личен консиерж, това e истинско потапяне в света на Range Rover в Солихъл. Обиколката ви започва в зала на MeridianTM, преди да бъдете извозени с шофьор до ключовите производствени зони. ВИП преживяването ви включва освежаващи напитки, гид за съответната обиколка и достъп до специалните зони.

ОТИДЕТЕ НА ОБИКОЛКА

Потопете се в духа на Land Rover, като изживеете лично всяка стъпка от производствения процес, докато тези автомобилни икони се сглобяват и слизат от производствената линия. Бъдете първите, които научават за нашите нови изложби и туристически обиколки на заводите.