пакет Stealth

ПРОЕКТИРАН И ПРОИЗВЕДЕН В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО
Мощна, наелектризираща динамика, проектирана да се справи с всяко предизвикателство. Нашите електрически хибриди предлагат оптимизирана ефективност и увеличен пробег при изцяло електрическо (EV) задвижване.

НЕУСТОИМ, ВПЕЧАТЛЯВАЩ, БЕЗКОМПРОМИСЕН.

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING
„Атлетичен, динамичен, модерен, изтънчен… и дори повече“
Ерик Брейн, Редактор, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

От фокусирана динамика на пътя и световноизвестна проходимост върху всякакъв терен, редица вълнуващи и иновативни технологии превръщат Range Rover Sport в еталон за спортен лукс.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

ПАКЕТ STEALTH

Извадете на показ тъмната страна на Range Rover Sport. Екстериор в цвят Carpathian Grey, обвит в сатинирано защитно фолио с черни акценти.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Със сертифициран пробег в електрически режим до 122 км*2 и бързо постояннотоково зареждане, plug-in електрическият хибрид (PHEV) с увеличен пробег предоставя мощна електрифицирана производителност.

ELECTRIC HYBRID

ВДЪХНОВЕНИЕ

Компетентно конфигурирани от нашите дизайнери, тези подбрани елементи изразяват перфектния баланс между спортни възможности и изтънченост, готови да бъдат избрани и поръчани от вас.

ВДЪХНОВЕН ОТ ДИЗАЙНА НА RANGE ROVER

Effortless design: crafted by us for your inspiration.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПОДБОРА

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Въплъщение на спортния лукс на SUV. Изберете от нашите четири отличителни модела, за да започнете своето пътуване.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Превъзходно съчетание от мощност, иновации и динамизъм.
ИСКАМ ДА БЪДА ИНФОРМИРАН

Сатинирано покритие

Ще ви видят в нова светлина. Сатинираното защитно фолио на Range Rover Sport разсейва светлината по повърхността си, създавайки отличително покритие, като същевременно осигурява предпазващ слой. Налично с пет цвята на екстериорната боя.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ПО ЯЗОВИРНАТА СТЕНА

Вижте как новият Range Rover Sport и каскадьорът Джесика Хокинс преодоляват преливника на язовир Карахнюкар в Исландия. Заедно те се сблъскват с лед, скали и вода. Много вода.
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ПО ЯЗОВИРНАТА СТЕНА

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОЩЕН И САМОУВЕРЕН

МОЩЕН И САМОУВЕРЕН

Освободен от излишни детайли, Range Rover Sport излъчва мощ, динамика и пъргавина. 
ПОВИШЕНА ДИНАМИКА

ПОВИШЕНА ДИНАМИКА

Инстинктивно шофиране с въодушевяваща динамика и уверена стабилност на пътя.
СПОРТЕН ЛУКС

СПОРТЕН ЛУКС

Съчетаващ динамичен спортен характер с несравнимата изтънченост, която очаквате.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Истински модерен лукс с най-новите технологии за комфорт и удобство.

*Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

1Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

2Електрически пробег в реални условия (до) 96 км.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.