25 години на открития

Отбележете вашите уникални истории в нашия уникален автомобил

Научете повече
MjQgxzwcyk0
ABOVE AND BEYOND

Една рисунка в пясъка поставя началото на световна легенда за проходимост, сила и обслужване

Научете повече
НАШЕТО НАСЛЕДСТВО
Като създадохме автомобил, който вдъхва абсолютна увереност при всякакъв терен, ние създадохме ново поколение любители на приключения.
НАШЕТО ИЗКУСТВО
Надникнете зад кулисите, за да видите как нашите изкусни майстори - и технологични, и традиционни - се наслаждават на детайлите и вдъхват живот на Land Rover.
НАШИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Нашите рекордни експедиции демонстрират, че ако пътувате към неизвестното, само един Land Rover може да се справи с предизвикателството.
НАШЕТО БЪДЕЩЕ
Пътешествията в непознати територии винаги са вълнуващи и бъдещето не е по-различно. Ние гледаме на иновациите като нашия начин да начертаем картата на терена на бъдещето.
Нашето наследство
НЕВЪЗМОЖНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Нещо в Land Rover прави приключението привидно невъзможно. Последвайте смелчаците от Първата сухопътна експедиция от Лондон до Сингапур през 1955 г.

Прочетете статията
НАШЕТО ИЗКУСТВО
Идеалните условия
Системата Terrain Response следи пътните условия и автоматично оптимизира настройките на автомобила в съответствие с терена. Сега вече знаете защо сме толкова добре настроени.
Пътувайте без багаж
Силен не означава непременно тежък. Ние сме водещ производител на по-мощни автомобили с алуминиева конструкция, тъй като вярваме, че просветените идеи са винаги най-трайни.
Двигателят под капака
Нашите двигатели са продукт на своята среда. Надникнете под капака на Land Rover, в епицентъра на експертния опит, който захранва с гориво всеки един от нашите автомобили.
Творчески територии

Една реклама трябва да е дръзка, за да отговори на очакванията на Land Rover. Година след година нашите способни, творчески екипи отговарят на тези очаквания с остроумие, дързост и вдъхновение.