ПЪЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

За нас здравето на нашите клиенти и служители е на първо място. Убедени сме, че всеки един от Вас прави всичко възможно да елиминира бактериите както у дома си, така и в своя автомобил.
В тази връзка Ви предлагаме да се възползвате от пълна дезинфекция на салона и климатичната инсталация на Вашия автомобил на цена от 120лв. с ДДС и включена безплатна проверка на състоянието на автомобила, съгласно EVHC. Услугата може да се съчетае и със смяна на поленовия филтър на автомобила, като по този начин клиентът ще получи 15% отстъпка от първоначалната цена.*


Уверяваме Ви още веднъж, че като компания Land Rover продължава да прилага засилени противоепидемични мерки в съответствие с препоръките на Министерството на здравеопазването. Всички наши комплекси се третират по няколко пъти на ден с дезинфекционни препрати, а нашите посетители разполагат с максимална социална дистанция. Автомобилите в автосалоните, демонстрационните автомобили, тези, които се доставят на клиенти, както и колите, които се приемат и предават при сервиз биват изцяло дезинфекцирани.
Възползвайте се от нашата услуга за дезинфекция на Вашия автомобил! Подарете спокойствие на Вас и Вашите близки и елиминирайте 99,9% от бактериите и вирусите в купето и климантичната система на Вашия Land Rover!


[1]Цената за смяната и за филтъра ще се начислява отделно съгласно действащите в момента цени.
[2]Периодът на кампанията е до изчерпване на количествата.
[3]Мото-Пфое запазва правото си да прекрати и промени условията на кампанията.
[4]Кампанията не може да се комбинира с други отстъпки.