RANGE ROVER HOUSE В СЕН ТРОПЕ

RANGE ROVER HOUSE В СЕН ТРОПЕ

Гостите на мероприятието ще бъдат на една ръка разстояние от най-вълнуващото състезание по вода в света


Range Rover с гордост съобщава, че собствениците на марката в цяла Европа ще бъдат поканени на уникално изживяване на луксозния бранд в имението Range Rover House, за да отпразнуват партньорството си с международно известния шампионат по ветроходство SailGP. Пристанището в Сен Тропе ще предложи на гостите подбрани водни активности и вълнуващи приключения.


Глобалният шампионат по ветроходство е най-мащабното водно състезание в света, което ще се проведе за пети пореден път на Френската Ривиера на 10-11 септември тази година. Range Rover ще бъде главен партньор на събитието, озаглавено Range Rover France Sail Grand Prix.


Подкрепяйки поредната нова устойчива инициатива на компанията, гостите ще имат възможността да бъдат едни от първите зад волана на Plug-in електрически хибрид с удължен пробег Range Rover SV (PHEV).


Осигурявайки пробег до 113 км само на електричество, новият електрически хибрид позволява на клиентите да извършат 75% от пътуванията си с нулеви въглеродни емисии. Посетителите ще бъдат поканени да тестват Range Rover SV на специална писта по поръчка, разположена до водата, с гледка към пристанището и състезателното трасе SailGP.


SailGP се фокусира върху идеята за по-добро и природосъобразно бъдеще. Надпреварата включва девет национални отбора, които мерят сили на кратки трасета на емблематични места по целия свят.


Range Rover House ще бъде разположена близо до морето на зашеметяващия фон на пристанището Сен Тропе, с гледка към емблематичния бряг пред Môle Jean Réveille и алеята на Allied Marines.


Сър Ръсел Кутс, Главен изпълнителен директор на SailGP, коментира:
„Ние сме изключително развълнувани да приветстваме толкова престижна марка като Range Rover да бъде партньор на SailGP - това е свидетелство за това как SailGP продължава да става все по-силен бранд. Както Range Rover, така и SailGP споделят желанието да стимулират положителна промяна, преосмисляйки стандарта на лукса чрез лидерство в качеството и устойчивостта. Не мога да се сетя за по-добро място от Сен Тропе за Range Rover, за да покаже това вълнуващо ново партньорство и очакваме с нетърпение да посрещнем всички гости в Range Rover House.”


Лаура Ууд, Ръководител Range Rover Brand & Partnerships, разказва:

„Нашите приятели и собственици на Range Rover пътуват по света по шосе и море. Страхотно е, че можем да ги поканим да изпитат неописуеми удоволствия от SailGP и невероятен престой в Range Rover House.”


Range Rover очаква с нетърпение да сподели Range Rover France Sail Grand Prix в Сен Тропе със своите гости, фенове и приятели на 10 и 11 септември.