Новият RANGE ROVER SPORT

Новият RANGE ROVER SPORT

Ексклузивни ограничени количества автомобили налични на склад в България

На 15 март 2023 г. автомобилните журналисти в България избраха новия Range Rover Sport за най-добрия 4х4 автомобил у нас. Британецът с лекота надделя над своите германски конкуренти, оставяйки ги далеч след себе си. Всъщност тази новина не е изненада за никой. В световен мащаб новият Range Rover Sport жъне награда след награда и България е просто поредната покорена дестинация от британеца.


Истинска икона новият Range Rover Sport е олицетворение на върховен спортен дизайн, изключителна мощ и динамика. Той приковава погледа и предизвикват вълна от емоции и Ви гарантира перфектно съчетание на превъзходен комфорт, луксозен интериор и агресивна осанка. Всичко това е комбинирано с типичните за Land Rover ненадминати off-road способности. Range Rover Sport впечатлява с внушителните 530 к.с. на мощния си V8 двигател. Може би това е единственият спортен SUV на планетата с неограничени възможности на всякакви терени.


Всепризнат, новият Range Rover Sport е символ за статус и престиж - най-доброто, което човек може да притежава. Но не вярвайте просто така. Разберете сами на какво е способен „спортистът“ в гамата на Land Rover. Елате и го тествайте в дилърствата на Мото-Пфое в София, Пловдив, Варна и Бургас. Гарантирано ще останете очаровани. И приятно изненадани, защото имаме ограничени количество автомобили на склад в България. Побързайте.