JAGUAR LAND ROVER И WHAT3WORDS ПРЕДСТАВЯТ ПЪРВАТА В СВЕТА ИНТЕЛИГЕНТНА НАВИГАЦИЯ

JAGUAR LAND ROVER И WHAT3WORDS ПРЕДСТАВЯТ ПЪРВАТА В СВЕТА ИНТЕЛИГЕНТНА НАВИГАЦИЯ

● Jaguar Land Rover са първите в света в използването на винаги достъпна навигация, без необходимост от включени мобилни данни
● what3words разработи уникален адрес на всеки квадрат с размери 3х3 м на земното кълбо, откриваем с комбинация от само 3 думи
● Иновативната функция е достъпна дори без наличие на мобилен обхват
● Опцията е интегрирана в информационно-развлекателната система Pivi Pro чрез навигационния софтуер HERE Technologies
● Навигацията може да се свали безплатно в 150 държави и е налична на 24 езика

Jaguar Land Rover вече предлага на клиентите си точна и прецизна навигация дори и до най-отдалечените места, като става първият автомобилен производител, който интегрира технологията за глобално местоположение what3words.
what3words разделя земното кълбо на мрежа от квадрати с размери 3х3 м – всеки откриваем с уникална комбинация от само 3 думи. Чрез технологията „always on“, която работи без необходимост от мобилна връзка, новите и съществуващи вече клиенти на Jaguar Land Rover ще могат да се придвижват до всяка точка на земята.

Това е част от най-новото подобрение на SOTA (software over the air), предлагано от тази година, след предишната актуализация, която даде на повече от 200 000 собственици на Jaguar и Land Rover достъп до Amazon Alexa, с което Jaguar Land Rover завърши общо над 1,3 милиона актуализации, предоставящи модерен лукс на клиентите.
Веднъж актуализирана, системата позволява на клиентите да въвеждат адреси директно в полето за навигация на системата Pivi Pro. Интеграцията е предоставена от HERE Technologies, навигационния партньор на Jaguar Land Rover през последните 25 години. Свързаните услуги за на HERE включват следене на трафика и пътното състояние в реално време и асистирано паркиране, което създава персонализирано изживяване и интуитивно насочване на водачите през цялото им пътуване.
Интегрираният what3word е наличен във всички нови и съществуващи автомобили Jaguar и Land Rover, оборудвани с усъвършенствана информационно-развлекателна система Pivi Pro.

Марк Картър, Собственик Навигационни продукти в Jaguar Land Rover, разказва: „Тази нова уникална технология предоставя на нашите клиенти безпроблемно модерно луксозно изживяване, което означава, че могат да намерят пътя навсякъде по света, без да се притесняват за обхвата и мобилните данни. Партньорството с what3words, подкрепено от HERE Technologies, допълнително подчертава нашата водеща в света свързаност по въздуха, която ни позволява да предлагаме услуги, които са винаги включени и винаги свързани.”

Крис Шелдрик, Съосновател и Изпълнителен директор на what3words, споделя: „Това партньорство гарантира, че можете да стигнете до точната дестинация на следващото си приключение с лекота и комфорт. Jaguar Land Rover разпозна ползите, които нашата иновативна технология носи и се гордеем, че сътрудничество ни с HERE Technologies направи всичко това възможно.”

Джино Феру, Генерален мениджър EMEAR и Старши вицепрезидент в HERE Technologies, коментира: „През годините на работа с Jaguar Land Rover, ние придобихме дълбоко разбиране за тяхното иновативно мислене и технически изисквания, благодарение на което успяхме да изградим водещи в индустрията решения за навигация. С голямо удоволствие можем да обявим най-новата стъпка от нашето партньорство: интегриране на what3word в автомобили Jaguar и Land Rover в световен мащаб.“