JAGUAR ART OF PERFORMANCE И LAND ROVER ABOVE AND BEYOND TOUR ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ЧЕТИРИ ГРАДА В БЪЛГАРИЯ

Готови ли сте да тествате най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover?


Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour, турът на двете британски марки, на който всеки на възраст 23 години или повече ще има възможността да изпробва способностите на мощните, стилни и луксозни модели на Jaguar и Land Rover ще се проведе за втора поредна година в България. Този път обиколката ще започне във Варна на 5ти и 6ти юли на паркинга на Мол Варна, ще продължи през Бургас на 8ми и 9ти юли на Пантеона в Морската градина и Пловдив на 11ти и 12ти юли на паркинга на „Метро” на бул. „Санкт Петърбург” и ще приключи в София на 14ти, 15ти и 16ти юли на паркинга на The Mall.


Моделите на Jaguar, които ще са на разположение за тестови шофирания по време на събитията ще бъдат спортният седан – XE, комбинацията от стил и динамика – XF, изключително пъргавият и мощен – F-TYPE, както и дългоочакваният първи кросоувър в историята на марката – F-PACE.
От луксозните всъдеходи на Land Rover за тестови шофирания ще са налични Discovery, Discovery Sport, Range Rover Sport и Range Rover Evoque. Нещо повече, модерните кросоусвъри ще може да се тестват по специално пригодени рампи, които ще имат за цел да изпитат възможностите им до краен предел.
Мото-Пфое, като ексклузивен вносител и дистрибутор на Jaguar и Land Rover в България, ще бъде организатор и домакин на предстоящото събитие.


За да сте сигурни, че ще вземете участие в предстоящия вълнуващ тур на Jaguar и Land Rover, влезте на www.jaguar.bg и www.landrover.bg и си направете предварителна регистрация за тест-драйв.