RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR: БЛЯСЪК И ФУТУРИСТИЧНОСТ В АВАНГАРДЕН АВТОМОБИЛ

Отлично разпознаваем, Velar е ярко олицетворение на луксозен премиум SUV автомобил с невиждан чар. Истинска дизайнерска икона, която изпъква с автентична революционна визия. Носител на безброй награди за очарователен, изящен и грациозен дизайн.

В интериора на разположение е набор от съвременни довършителни материали за допълнително усъвършенстване на интериора, удовлетворяващо дори най-взискателните вкусове. Всички в автомобила пътуват в пълен комфорт благодарение на седалките с тапицерия от кожа Windsor с характерен десен във формата на диамант. Вътре в Range Rover Velar ще откриете удобни, изискани и добре обмислени елементи като подлакътника от две самостоятелно плъзгащи се части – просто регулирате, отпускате се и почивате.

Ще се отнася до изтънченост и лукс, с Range Rover Velar ще се наслаждавате на всяко пътуване - съчетание на съвременен дизайн и всепризнат финес. Ще намерите необходимото бързо, без да се губите в менюта, екрани и скрити функции. Pivi - информационно-развлекателната система на Range Rover Velar, разполага с интуитивен сензорен интерфейс за повече ефективност и удоволствие.

Какво още? От мощност и истинско удоволствие от шофирането до икономия на гориво и финес - ние имаме двигател за вас. Цялата ни гама съдържа системата Stop/Start, а допълнително разполагате с избор от бензинови и дизелови двигатели, оборудвани с технология мек хибрид (MHEV).

Научете повече за модела от най-близкото до Вас оторизирано Land Rover представителство в страната.