революционният герой defender octa

С ПОЯВА НА ГЛОБАЛНАТА СЦЕНА НА 3 ЮЛИ
революционният герой defender octa

- Defender OCTA е новият мощен всъдеходен герой, който ще бъде представен официално на 3 юли 2024

- Потенциалните клиенти, проявяващи интерес да закупят един от първите автомобили Defender OCTA, могат да се регистрират с предимство на landrover.bg или да се свържат с JLR търговец на Мото-Пфое

- Официалният филм за разработването и тестването на модела преди въвеждането му в експлоатация представя тригодишна програма на JLR, насочена към динамиката и издръжливостта, обхващаща състезателни писти, рали етапи и изкачване по скали


Новият Defender OCTA, мощният всъдеходен герой от оригиналната британска приключенска марка Defender, ще бъде официално представен на 3 юли 2024 г., след серия от ексклузивни събития за завършването на изключително успешна и същевременно тежка и сложна програма по разработване и тестване.


Бъдещите клиенти със сигурност ще се насладят на иновациите в основата на екстремните възможности на Defender OCTA за всякакви терени – включително технологията за окачване 6D Dynamics – както и избора на здрави луксозни материали, впечатляващи подобрения в дизайна на екстериора и интериора и наличните опции, които ще направят всяко приключение запомнящо за цял живот.


Марк Камерън, управляващ директор за Defender, коментира: „Defender OCTA ще бъде синоним на епични приключения сред висша форма на лукс. Всяко приключенско изживяване отразява емблематичното ДНК на Defender по автентичен и оригинален начин и нямам търпение да приветствам първите клиенти, които ще започнат своите пътешествия с Defender OCTA.“ Двигателят на Defender OCTA - бензинов V8 Twin Turbo с технология „мек хибрид“, ще предлага несравними възможности, комфорт и увереност, независимо дали шофирате на пътя или извън него. За да се постигне този резултат, автомобилът е бил подложен на най-екстремната програма за разработване и тестване в историята на Defender.


Бъдещият филм за разработването и тестването на автомобила показва редица локации и тежки терени, посетени от инженерите на Defender OCTA през последните три години, за да се докаже, че той оправдава името на най-здрав и най-издръжлив модел в неудържимото семейство на Defender.


Инженерите са провели над 13 960 допълнителни теста, освен стандартния режим на тестване на Defender, обхващащи високодинамично управление и издръжливост на Нюрбургринг Нордшлайфе в Германия, мокър асфалт в Ладо във Франция, лед в Швеция, тежки рали рейд етапи в Ластур във Франция, пясъчни пустини в Дубай, както и скали в пустинята Моаб в Юта, САЩ. Defender OCTA е покорил и всяко екстремно трасе на легендарното тестово съоръжение на JLR в Ийстнор в Обединеното кралство.


Потенциалните клиенти, проявяващи интерес да закупят един от първите автомобили Defender OCTA, могат да регистрират своя интерес на landrover.bg или да се свържат с представителство на Мото-Пфое в страната, за да бъдат включени в ексклузивен приоритетен лист предвид ограничените бройки на модела.