ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ ПРИ RANGE ROVER С НОВИЯ ДИЗАЙН ПАКЕТ НА SVO

Land Rover осигурява на своите клиенти възможността допълнително да персонализират своя Range Rover с лансирането на нов екстериорен пакет Design, създаден от Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations.


Новият пакет Design въвежда гама силно привлекателни и отличаващи се екстериорни подобрения, които допълват несравнимата комбинация на Range Rover от забележителен британски дизайн и модерни инженерни решения.


Пакетът осигурява още повече възможности за клиентите да персонализират своя автомобил и включва редица отличителни промени в екстериора като уникални предна и задна броня – последната съдържа интегриран четворен ауспух – нови странични въздухозаборници, странични прагове и радиаторна решетка по поръчка.


Проектиран, създаден и тестван от вътрешния екип в новия технически център на Special Vehicle Operations в Ковънтри, Великобритания, новият пакет Design може да бъде поръчан във всички завършващи акценти на Land Rover – Atlas, Dark Atlas, Graphite Atlas и Black – независимо от вече оборудваните нива и екстериорни стайлинг пакети.


Освен че ще се предлага на клиентите на новия Range Rover, пакетът Design е наличен също за всички модели Range Rover със стандартно междуосие от настоящото поколение, произведени от 2013 г. досега, включително новия SVAutobiography Dynamic, 550 к.с., както и в комбинация с други пакети, оборудвани на автомобила преди това.


От момента, в който даде нова дефиниция на луксозния SUV сегмент преди почти пет десетилетия, Range Rover постигна повече от един милион продажби и стои начело на семейството на Land Rover.


Range Rover за моделна година 2017 притежава редица иновативни технологии за безопасност и удобство, включително Advanced Tow Assist. Тази интелигентна технология в помощ на водача прави движението на заден ход на ремаркета и ремаркета за коне по-лесно и по-безопасно от всякога. Функцията Low Traction Launch за потегляне при хлъзгави настилки и модерни функции за безопасност като Следене на състоянието на водача и Асистент за следене на мъртвата зона допълват скритите под капака обновления.


Промените в интериора на автомобила въвеждат нов 10-инчов сензорен екран с технология Dual View, управляван от системата InControl Touch Pro на Land Rover. Тя осигурява водеща на пазара сателитна навигация и по-голяма свързаност, за да предостави най-интуитивната и продуктивна информационно-развлекателна система на Jaguar Land Rover досега.