LAND ROVER ПРАЗНУВА 75-ТА ГОДИШНИНА

LAND ROVER ПРАЗНУВА 75-ТА ГОДИШНИНА С ЛИМИТИРАНО ИЗДАНИЕ DEFENDER 75TH

Новата лимитирана серия Defender идва с ексклузивен цвят на екстериора и уникални Land Rover детайли

• Ново попълнение: Defender отбелязва 75 години Land Rover с новия Defender 75th Limited Edition
• Ексклузивни детайли: Цветът Grasmere Green е въведен в екстериора и интериора с уникална графика 75 години в Defender 90 и Defender 110
• Все повече иновации: Оборудван с най-новата технология, включително 3D съраунд камера, матрични LED фарове и конфигурируема реакция на терена
• Електрическа производителност: 75-та лимитирана версия е налична като P400e Electric Hybrid, в допълнение към P400 и D300 с усъвършенствана мека хибридна технология
• Персонализирайте свой автомобил: Посетете www.landrover.bg или се свържете с най-близкото Land Rover представителство за повече информация

През 1948 г. Land Rover Series I е представен за първи път на автомобилното изложение в Амстердам и днес, 75 години по-късно, брандът празнува годишнината си с Defender 75th Limited Edition.


Налична като Defender 90 и Defender 110, лимитираната версия има ексклузивна екстериорна дизайнерска тема с уникални детайли, завършена в емблематичната Grasmere Green боя с допълващи джанти и интериорни покрития.


Цветът Grasmere Green е въведен в гамата Defender за първи път – нюанс, запазен специално за този автомобил – с 20-инчови алуминиеви джанти също в Grasmere Green и капачки на главините на колелата. Подобренията са допълнени от графика 75 години и броните Ceres Silver и Privacy Glass.


Издръжливият и многофункционален интериор на Defender е завършен с елементи в предното табло с Grasmere Green Powder Coat покритие и лазерно странични завършващи елементи на инструменталното табло. Седалките са с покритие Resist Ebony и не на последно място - материалът Robustec – най-здравият, наличен в Defender.


Стюарт Фрит, Lifecycle Главеж инженер Defender, разказва: „Откакто разкрихме новия Defender, клиентите по целия свят се влюбиха в него и търсенето остава изключително силно. Това ново лимитирано издание улавя духа на последните 75 години със своя цвят и детайли и го съчетава с иновативна нова технология като хибридна електрическа мощност, конфигурируема реакция на терена, актуализации на софтуера по въздуха и ненадмината възможност за всякакви терени.”


Ексклузивното издание разполага с HSE ниво на оборудване. Иновативната технология включва 3D съраунд камера, конфигурируема реакция на терена, звукова система Meridian, Matrix LED предно осветление, 11,4-инчова информационно-развлекателна система Pivi Pro, Head-Up дисплей и безжично зарядно устройство.


Всички модели от 75-то лимитирано издание също така разполагат със сгъваем покрив или опция за плъзгащ се панорамен покрив, докато превъзходният комфорт се осигурява от 14-посочни отопляеми седалки с електрическа памет за водача и пътника, отопляем волан и тризонов климатроник. Като допълнителни опции са включени електрически разтегателен теглич и всесезонни гуми.


Изборът на задвижване включва мощният и ефективен електрически хибрид P400e plug-in (PHEV) на Defender 110, в допълнение към P400 и D300 Ingenium бензинови и дизелови опции, като и двете използват технологията Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) за оптимизиране на мощността и икономията на гориво чрез овладяване на енергия, която обикновено се губи при забавяне и спиране.


Уникалността на Defender 75th Limited Edition гарантира неговото място като изключително колекционерски Defender, разкрит заедно с нова гама от лайфстайл продукти на Land Rover, отбелязващи този исторически момент.


Колекцията Lifestyle споделя цветовата тема Grasmere Green и включва богато разнообразие от артикули, включително минималистичен уникален часовник с две каишки, функционална раница и облекло с уникална графика и детайли от 75 години.


Defender спечели повече от 50 глобални награди, включително Автомобил на годината за 2020 г. на Top Gear, SUV на годината на MotorTrend за 2021 г. и Най-добър SUV на Autocar за 2020 г., както и 5 звезди за безопасност на Euro NCAP.


Land Rover е стартирал с идеята за пускането на пазара на само един автомобил. Днес SUV гамата е доказателство за пионерския дух на иновациите, който характеризира Land Rover повече от седем десетилетия. Марките Defender, Discovery и Range Rover осигуряват ненадмината способност, гъвкавост и лукс – идеалната основа за още над 75 години успех.


Повече информация за Defender 75th Limited Edition можете да научите от www.landrover.bg или търговец от най-близкото Land Rover представителство в България.