JAGUAR LAND ROVER СЕ ВПУСНАХА В ЗИМНО ПР
ИКЛЮЧЕНИЕ

На 31ви януари, в рамките на специален медиен тест драйв, автомобилите Jaguar XE и Discovery Sport показаха своите неоспорими качества в полите на Рила планина. Гостите на събитието се впуснаха в едно снежно предизвикателство и преживяха безброй приключения с двата страхотни модела на компанията.
Домакин на събитието бе пистата Ice Driving Academy, където медийните представители имаха възможност да изпитат удоволствието от едно динамично шофиране върху заледена настилка със стилния Jaguar XE, както и да се хвърлят в зимни офроуд преживявания с дръзкия Discovery Sport. Двата автомобила убедиха техните водачи, че никое приключение не е недостъпно.


Новият Jaguar XE е с обновен външен вид със съвременни дизайнерски щрихи, вдъхновени от спортния F-TYPE. Изцяло новият луксозен интериор е обзаведен с първокласни материали, които правят салона по-уютен и практичен. XE е най-интелигентният и най-свързаният автомобил на марката досега. Моделът се предлага с екологични и икономични бензинови и дизелови турбодвигатели.
Клиентите могат да избират между нива на оборудване S, SE и HSE, като всяко от тях е налично и със спортен облик R-Dynamic. Първото ниво на оборудване на Jaguar XE сега съдържа автоматична трансмисия, 18-инчови джанти, електрически кожени седалки, изцяло LED предни фарове и задни светлини с нова графика, преден и заден парктроник, камера за обратно виждане и асистент за придържане в лентата. Цените на новия Jaguar XE за България започват от 81 800 лева.


Discovery Sport също е претърпял модернизация, при която впечатление правят освеженият дизайн, подобреният интериор и множеството технологии за истински офроуд до лимита на възможностите. Безупречната инженерна изработка е доста по-ефективна, технологично напреднала и по-многофункционална от всякога. В същото време тя гарантира безопасност за всички в купето и високо ниво на комфорт.
Новото Discovery Sport се предлага във версии на оборудване S, SE и HSE, както и в ниво R-Dynamic, което се отличава със сиви алуминиеви джанти, уникални предни и задни брони и хромирани елементи Shadow Atlas на предния и задния капак. Цените на модела в България започват от 79 790 лева.