Defender разраства гамата си

С МНОЖЕСТВО НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛУКСОЗНИЯ DEFENDER 130 OUTBOUND
Defender разраства гамата си

- Нови възможности: Брандът Defender се разраства с множество нови предложения, осигуряващи по-голям избор за клиентите на Defender
- Луксозен изследовател: Новият Defender 130 Outbound е идеалният спътник за екстремни приключения, с пет места и достатъчно място за всичко необходимо
- Подобрени задвижвания: Defender 130 вече се предлага за първи път с V8 двигател с компресор от 500 к.с., обединяващ комфорта и финеса на осемместния автомобил с мощна V8 производителност и ускорение 0-100 км/ч само за 5,7 секунди
- County Exterior Pack: Нов дизайнерски пакет за Defender 110, вдъхновен от наследството на Defender, предлагащ на взискателните клиенти още по-голяма възможност за персонализиране

Новият Defender 130 Outbound е въведен в гамата на Defender заедно с 500PS Defender 130 V8 и нов, вдъхновен от културното наследство екстериорен пакет за Defender 110. Новите допълнения към марката предлагат по-голям избор за клиентите, като същевременно предоставят обичайните офроуд възможности и превъзходен комфорт. Марк Камерън, управляващ директор на Defender, разказва: „Defender 130 Outbound е невероятно допълнение към семейството на Defender за нашите най-приключенски настроени клиенти, които обичат да излизат и да изследват и се нуждаят от по-голямо пространство за превоз на товари в конфигурация с пет места. Неговите уникални дизайнерски подобрения и просторен интериор осигуряват завладяваща комбинация от възможности и практичност. Гамата 4x4 предлага по нещо за всеки, с въвеждането на V8 задвижващата система на Defender 130, докато новият екстериорен пакет County отпразнува корените на Defender с модерен поглед към класическия дизайн.“


Defender 130 Outbound: върховният изследовател на лукса

Новият Defender 130 Outbound прави невъзможното - възможно с безпрецедентна комбинация от луксозно вътрешно пространство и проходимост на всякакви терени. Предлага се с пет места и има още по-голям потенциал за изследване на всякакви терени и приключенски начин на живот. Defender 130 Outbound е предназначен за авантюристи, които винаги се стремят към нещо повече. Той предлага възможност за изследване на всеки терен с превъзходен комфорт – с целенасочен интериор, проектиран да побере всичко, което клиентите могат да вземат със себе си.
Outbound се предлага ексклузивно с пет места и до 2516 литра (1329 литра с използвани два реда седалки) пространство отзад, което прави всяко приключение осъществимо с най-голямата гъвкавост и практичност. Побира всяко оборудване за гмуркане, къмпинг и катерене.

Уникалните подобрения на външния дизайн гарантират, че Defender 130 Outbound се откроява, където и да отиде. Има фин, целенасочен външен вид с покритие Shadow Atlas Matt на бронята и решетката, докато страничните вентилационни отвори са завършени в антрацит. За да допълнят Outbound дизайна, се предлагат 20-инчови джанти с покритие Gloss Black и 22-инчови
джанти в Shadow Atlas Matt.
Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey и Eiger Grey
съставляват цветовата палитра, докато характерните задни панели в цвета на каросерията и D-колоните допълват екстериорните подобрения. За клиенти, които се нуждаят от превъзходна устойчивост на надраскване извън утъпканите пътища, се предлага защитно фолио от сатен.
Вътре клиентите могат да изберат луксозна изцяло кожа Windsor или издръжлива материя Resist, предлагайки опции за тактилни материали, които най-добре отговарят на начина им на живот. Всички са завършени в цвят Ebony, с таван от Ebony Morzine, фурнир Robustec и характерната за Defender напречна греда на автомобила в Satin Black Powder Coat Brushed покритие. Практичните елементи защитават изцяло интериора.
Издръжливата гумена подова постелка може да се сгъне, за да предпази бронята при товарене на обемисто или тежко оборудване като велосипеди или куфари. Допълнителните зони за съхранение специалните способи за закрепване  безопасно съхраняват малки и големи предмети.
Неудържимата способност 4x4 се осигурява от доказаната интелигентна система за задвижване на всички колела на Defender и Terrain Response 2, докато електронното въздушно окачване и адаптивната динамика са монтирани като стандарт. Усъвършенстваните технологии за офроуд шофиране осигуряват безпроблемно и плавно потегляне по всякакъв терен, с електронното въздушно окачване, което позволява до 430 мм артикулация и до 900 мм газене. Defender 130 Outbound може да тегли до 3000 кг – което означава, че всичко от джетове и лодки до каравани и ремаркета може да се тегли с лекота. Прикачването се улеснява от въздушното окачване с превключватели за повдигане и спускане на задната част на автомобила.

Defender 130 Outbound се предлага с мощност P400 бензин и D300 дизел Ingenium. И двете разполагат с технологията Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) за оптимална производителност и ефективност.


Defender 130 V8
Гамата Defender 130 също се разширява с добавянето на 5,0-литров V8 двигател с компресор, предлагащ завладяваща комбинация от производителност, изтънченост на движението и възможности. Произвеждайки 500 к.с. и 610 Nm въртящ момент, той задвижва Defender 130 от 0-100 км/ч само за 5,7 секунди. Предлага се с избор от три двигателя на върха на осемместната гама, като шестцилиндровите Ingenium P400 и D300 също са на разположение.

Скритата естетика е отличителна в екстериора на Defender 130 V8. Предлага се ексклузивно в Carpathian Grey или Santorini Black и включва четири монтирани извънбордови ауспуха – достъпни само за V8 – плъзгащ се панорамен покрив с черен контрастен покрив, V8 екстериорна емблема, матрични LED фарове с характерни дневни светлини, затъмнени задни светлини, Privacy Glass и 22-цолови алуминиеви джанти
Satin Dark Grey.
Вътре луксът и динамиката идват благодарение на 14-посочни отопляеми и охлаждани електрически седалки за водача с памет, облицовани с кожа Windsor Ebony с велур Dinamica и плат Robustec. Те са допълнени от велурен отопляем волан, тапицерия в цвят Ebony Morzine и сатенено черна напречна греда на автомобила. Defender 130 V8 разполага също с четиризонов климатроник, отопляеми седалки от третия ред и климатизирани седалки на втория ред – в допълнение към звукова система Meridian, Head-Up дисплей, интерактивен дисплей за водача и Cabin Air Purification Plus.
Награждаваният Pivi Pro инфотейнмънт разполага с 11,4-инчов стъклен сензорен екран с възможност за софтуер по въздуха. Включени са стандартни безжични Apple CarPlayTM и Android Auto. И технологията за адресиране what3words е интегрирана за точно намиране на дестинация дори в най-отдалечените места. Безжичното зареждане на устройства осигурява бързо зареждане без кабел, докато Alexa voice AI осигурява интуитивен контрол на ключови функции на автомобила.
County Exterior Pack за Defender 110
Тези, които търсят подобрена персонализация на Defender 110, могат да изберат новия пакет County Exterior Pack. Вдъхновен от оригиналния Defender County, той включва уникални екстериорни елементи с модерна интерпретация, предназначена да отпразнува легендарното наследство на 4x4. Пакетът County Exterior Pack се предлага за 110, в S, SE и HSE спецификации. Графиките на County по вратите и страните на купето, както
и 20-инчови алуминиеви джанти са най-привличащите вниманието елементи. Те се предлагат в две покрития, включително Gloss White, за да допълнят характерната естетика на екстериорния пакет.
Предлага се набор от интериорни цветови комбинации и съчетания от материали, включително седалки Resist, Grained Leather и Windsor кожа, всички завършени в Ebony – докато Acorn с Lunar интериор също се предлага за автомобили Fuji White и Santorini Black.

Допълнителни подобрения
Loadspace Floor Tray идва като стандарт за всички
модели Defender 90 и Defender 130 с осем места. Новата функция, която включва вътрешно съхранение, позволява почти плосък под на товарното пространство и гарантира, че всяко място е усвоено. Новият аксесоар е достъпен и за собственици на съществуващите вече Defender 90 и Defender 130.
За Defender 90 достъпът до втория ред е подобрен с нова дръжка, бързо сгъване и плъзгане на пътническата седалка от първия ред и въвеждането на сгъваеми задни седалки от втория ред 40:20:40 с централни подлакътници.