УПЪТВАНЕ ЗА УПОТРЕБА НА LAND ROVER INCONTROL

ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ, ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА ФУНКЦИИТЕ И ПРИЛОЖЕНИЯТА НА СИСТЕМАТА INCONTROL НА ВАШИЯ LAND ROVER

ФУНКЦИИ И ПРИЛОЖЕНИЯ

InControl е технологичното сърце на изживяването в купето на Land Rover, осигуряващо прецизен контрол на средата, навигация, забавление и сигурност, както и несравнима свързаност със света. В зависимост от функциите на InControl, които сте купили, трябва да създадете акаунт и да активирате избраните от Вас услуги InControl.

СЪВМЕСТИМИ ЛИ СА ВАШИТЕ УСТРОЙСТВА?

СЪВМЕСТИМИ ЛИ СА ВАШИТЕ УСТРОЙСТВА?

КАК ДА НАСТРОИТЕ ФУНКЦИИТЕ НА INCONTROL

АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ

INCONTROL SECURE

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

Регистрирайте се и влезте в My Land Rover InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Land Rover InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl

В процеса на въвеждане на InControl някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.