РАЗГЛЕДАЙТЕ

DISCOVERY SPORT
<h3><b>РАЗГЛЕДАЙТЕ</h3> DISCOVERY SPORT

ФУНКЦИОНАЛЕН ПО ДИЗАЙН

ПРОСТОРНИ СЕДАЛКИ

С до 7 седалки и най-просторното отворено място за съхранение на предната конзола в този клас1, цялото семейство може да се отдаде на приключения в стил и комфорт.
ПРЕМЕСТЕТЕ ВСИЧКО

ПРЕМЕСТЕТЕ ВСИЧКО

При капацитет на теглене до 2500 кг* с Discovery Sport можете да транспортирате всичко от каравани до ремаркета за коне.
НОСЕТЕ ВСИЧКО

НОСЕТЕ ВСИЧКО

Намерете място за покривни кутии, велосипеди и друго оборудване с динамична товароносимост на покрива до 75 кг.

ЗА ВАШЕТО СЛЕДВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

НЕУСТРАШИМ ОБЛИК

Праговете и предната решетка в цвят Gloss Black с характерния шестоъгълен мотив на Discovery са допълнени от защитни кори в цвета на каросерията и надпис Discovery на предния капак в цвят Narvik Gloss Black.

ИНТУИТИВНИ КОНТРОЛИ

Контролирайте удобно всеки аспект от шофирането с новия „реещ се“ 11,4-инчов извит стъклен2 сензорен екран на Pivi Pro. Нов скоростен лост осигурява лесен и осезаем контрол.

ИНТУИТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

НАПЪЛНО СВЪРЗАН

Започнете своето семейно приключение моментално с2 информационно-развлекателната система Pivi Pro. 90 процента от задачите са достъпни с две докосвания на новия „реещ се“ 11,4-инчов извит стъклен сензорен екран.
ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

С най-усъвършенстваните в своя клас технологии за качество на въздуха в купето1, системата Cabin Air Purification Plus на Discovery Sport филтрира и пречиства вътрешния въздух от прах и микроби, като същевременно следи нивата на CO,2 за да подпомогне благосъстоянието на вашето семейство.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Безпроблемна свързаност за цялото семейство с Amazon Alexa, Cloud Connectivity и Apple CarPlay®7 и опцията за WiFi точка с план за мобилни данни. Взаимодействайте със своя автомобил дистанционно с Land Rover Remote Skill8.
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Безжичното зареждане на устройства3 и свързаността ви позволяват да зареждате съвместими смартфони и същевременно да сведете до минимум безпорядъка в купето.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.

ПОДОБРЕНА ЕФЕКТИВНОСТ

PLUG-IN ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Извършвайте над 90% от средните ежедневни пътувания само в електрически режим9. Plug-in електрическият хибрид (PHEV) предоставя изцяло електрическо шофиране с нулеви вредни емисии и може да бъде зареден от 0 до 80% за около 30 минути‡ при бързо постояннотоково зареждане.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)

61 КМ**

Очакван пробег в реални условия по WLTP до 47 км.

СО22 ЕМИСИИ (ОТ)

33 Г/КМ**

Нулеви вредни емисии в електрически режим

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

30 МИНУТИ

Бързо зареждане с постоянен ток от 0 до 80% за около 30 минути.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

2 ЧАСОВЕ 12 МИН.

До 100% с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.

УВЕРЕНА ПРОХОДИМОСТ

АДАПТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ
ОПТИМАЛНА ТЯГА

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

Набор от подбрани аксесоари и опции за екстериора ви позволяват да персонализирате своя Discovery Sport за всяко приключение.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ

МОДЕЛИ

Вижте пълната гама модели.
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Извлечете повече от вашия свят с Discovery Sport.

**Вижте данните по WLTP
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

„Мокър“: Обемът, измерен чрез симулиране на напълнено с течност багажно пространство.

*Тегленето ще повлияе значително на пробега в електрически режим.

Времето за зареждане варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

1Измерено спрямо затворен клас конкуренти, валидно към 03/03/23.

2Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

3Само за съвместими смартфони.

4Изисква соларно нискоемисийно стъкло на някои пазари. Навигационните насоки на предното стъкло се появяват само когато в автомобила е оборудвана система Pivi Pro.

5Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти.

6ClearSight Ground View зависи от наличието на 3D пространствена камера. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти.

7Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

8Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, обявен от вашия търговец на Land Rover. Приложението Land Rover Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store.

9Средно дневно разстояние на пътуване (51 км), изчислено с помощта на данни от InControl от 30 пазара в световен мащаб за превозни средства Discovery Sport между 2019 г. и 2022 г. Предполага напълно заредена батерия.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.