ВПУСНЕТЕ СЕ ПО ПЪТЯ КЪМ СВОБОДАТА

Извлечете повече от вашия свят с Discovery Sport.

ФУНКЦИОНАЛЕН ПО ДИЗАЙН

ПРОСТОРНИ СЕДАЛКИ

С до 7 седалки и най-просторното отворено място за съхранение на предната конзола в този клас1, цялото семейство може да се отдаде на приключения в стил и комфорт.
ПРЕМЕСТЕТЕ ВСИЧКО

ПРЕМЕСТЕТЕ ВСИЧКО

При капацитет на теглене до 2500 кг* с Discovery Sport можете да транспортирате всичко от каравани до ремаркета за коне.
НОСЕТЕ ВСИЧКО

НОСЕТЕ ВСИЧКО

Намерете място за покривни кутии, велосипеди и друго оборудване с динамична товароносимост на покрива до 75 кг.

ЗА ВАШЕТО СЛЕДВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

НЕУСТРАШИМ ОБЛИК

Праговете и предната решетка в цвят Gloss Black с характерния шестоъгълен мотив на Discovery са допълнени от защитни кори в цвета на каросерията и надпис Discovery на предния капак в цвят Narvik Gloss Black.

ИНТУИТИВНИ КОНТРОЛИ

Контролирайте удобно всеки аспект от шофирането с новия „реещ се“ 11,4-инчов извит стъклен2 сензорен екран на Pivi Pro. Нов скоростен лост осигурява лесен и осезаем контрол.

ИНТУИТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

НАПЪЛНО СВЪРЗАН

Започнете своето семейно приключение моментално с2 информационно-развлекателната система Pivi Pro. 90 процента от задачите са достъпни с две докосвания на новия „реещ се“ 11,4-инчов извит стъклен сензорен екран.

ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Предназначени да опростят шофирането. Интуитивните функции на пакета Driver Assist включват Адаптивен круиз контрол и Предупреждение за опасност от сблъсък отзад.

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

С най-усъвършенстваните в своя клас технологии за качество на въздуха в купето1, системата Cabin Air Purification Plus на Discovery Sport филтрира и пречиства вътрешния въздух от прах и микроби, като същевременно следи нивата на CO,2 за да подпомогне благосъстоянието на вашето семейство.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Безпроблемна свързаност за цялото семейство с Amazon Alexa, Cloud Connectivity и Apple CarPlay®7 и опцията за WiFi точка с план за мобилни данни. Взаимодействайте със своя автомобил дистанционно с Land Rover Remote Skill8.
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Безжичното зареждане на устройства3 и свързаността ви позволяват да зареждате съвместими смартфони и същевременно да сведете до минимум безпорядъка в купето.
ЛЕСНО И СИГУРНО

ЛЕСНО И СИГУРНО

С функцията за безключов достъп - стандартно оборудване за SE и HSE, вратите на автомобила ще се заключат автоматично, когато ключът вече не може да бъде отчетен.

ПОДОБРЕНА ЕФЕКТИВНОСТ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (До)

60KM††
WLTP. Expected real-world range of up to 46km.

CO2 ЕМИСИИ (От)

34G/KM††
Zero tailpipe emissions in EV mode.

ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО

30МИНУТИ
Rapid DC charging from 0 to 80 percent in around 30 minutes.

ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА

2 ЧАСА 12 МИНУТИ
Up to 100 percent using a 7kW AC home charger

електрически хибрид

Извършвайте над 90% от средните ежедневни пътувания само в електрически режим9. Plug-in електрическият хибрид (PHEV) предоставя изцяло електрическо задвижване с нулеви емисии.


двигател P270e

електрически хибрид

Максимална мощност

249PS
184 kW.

Максимален капацитет на теглене

2.200KG

0-100 KM/H

7,8SECONDS
0-100 км/ч за 7,8 секунди.

CO2 ЕМИСИИ

187G/KM±
комбинирани

БЕНЗИН мек хибрид

Икономични и мощни, двигателите с технология „мек хибрид“ събират, съхраняват и използват отново енергията, която обичайно се губи при намаляване на скоростта.


двигател P250

БЕНЗИН мек хибрид

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ

204PS
150 kW.

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ТЕГЛЕНЕ (ДО)

2.500KG

0-100 KM/H

8,6СЕКУНДИ
0-100 км/ч за 8,6 секунди.

CO2 ЕМИСИИ

171G/KM††
WLTP Combined.

дизел мек хибрид

Икономични и мощни, двигателите с технология „мек хибрид“ събират, съхраняват и използват отново енергията, която обичайно се губи при намаляване на скоростта.


двигател D200

дизел мек хибрид

УВЕРЕНА ПРОХОДИМОСТ

АДАПТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ
ОПТИМАЛНА ТЯГА

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

Набор от подбрани аксесоари и опции за екстериора ви позволяват да персонализирате своя Discovery Sport за всяко приключение.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте пълната гама модели и спецификации.
Discovery Sport

Discovery Sport

Извлечете повече от вашия свят с Discovery Sport.

**Вижте данните по WLTP
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

„Мокър“: Обемът, измерен чрез симулиране на напълнено с течност багажно пространство.

*Тегленето ще повлияе значително на пробега в електрически режим.

Времето за зареждане варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

1Измерено спрямо затворен клас конкуренти, валидно към 03/03/23.

2Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

3Само за съвместими смартфони.

4Изисква соларно нискоемисийно стъкло на някои пазари. Навигационните насоки на предното стъкло се появяват само когато в автомобила е оборудвана система Pivi Pro.

5Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти.

6ClearSight Ground View зависи от наличието на 3D пространствена камера. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти.

7Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

8Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, обявен от вашия търговец на Land Rover. Приложението Land Rover Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store.

9Средно дневно разстояние на пътуване (51 км), изчислено с помощта на данни от InControl от 30 пазара в световен мащаб за превозни средства Discovery Sport между 2019 г. и 2022 г. Предполага напълно заредена батерия.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.