ИНСТАЛИРАНЕ НА ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

ИНСТАЛИРАНЕ НА ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

ПЕРФЕКТНИЯТ НАЧИН ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

За най-бързо и най-удобно зареждане у дома на вашия Land Rover plug-in електрически хибрид (PHEV) ви препоръчваме професионално инсталирано домашно зарядно устройство – известно още като wall box или домашна зарядна станция.

Преди да закупите автомобила си, препоръчаните от нас доставчици на решения за домашно зареждане ще ви помогнат да проверите пригодността на вашия имот. Инсталирането може да зависи от фактори като възраст на имота, наличие на частен паркинг извън улицата и подходящо електрозахранване.

ВАШИТЕ ЧЕТИРИ ПРОСТИ СТЪПКИ ЗА
ИНСТАЛИРАНЕТО

1. ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ДОСТАВЧИК

1. ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ДОСТАВЧИК

За да стартирате процеса на инсталиране на wall box, вашият местен търговец на Land Rover ще ви помогне да изберете партньор за домашно зареждане.
2. ПОПЪЛНЕТЕ АНКЕТАТА ЗА ВАШАТА ПРИГОДНОСТ

2. ПОПЪЛНЕТЕ АНКЕТАТА ЗА ВАШАТА ПРИГОДНОСТ

Кратка анкета с вашия доставчик на решение за зареждане ще определи пригодността на вашия дом за wall box. Общите изисквания включват паркинг извън улицата и подходящо електрозахранване.
3. УГОВОРЕТЕ ДАТА ЗА МОНТАЖ

3. УГОВОРЕТЕ ДАТА ЗА МОНТАЖ

Уговорете дата за монтаж с избрания от вас доставчик, която е преди датата на доставка на автомобила. Ако отговаряте на изискванията за държавна субсидия за подпомагане на разходите, вашият доставчик ще я изиска от ваше име.
4. ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СТАРТИРАНЕ НА ЗАРЕЖДАНЕТО

4. ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СТАРТИРАНЕ НА ЗАРЕЖДАНЕТО

Като наближи датата на монтажа, вашият доставчик ще инсталира вашата wall box и ще ви запознае с основите на зареждането.

ПРЕПОРЪЧАНИ ПАРТНЬОРИ ЗА
ДОМАШНО ЗАРЕЖДАНЕ

За най-изчерпателните възможности за зареждане и
минимално време за инсталиране, моля, посетете вашия местен
търговец на Land Rover, за да разгледате препоръчаното от нас домашно зарядно устройство (доставчици на
wall box за вашия регион).
ПРЕПОРЪЧАНИ ПАРТНЬОРИ ЗА <br> ДОМАШНО ЗАРЕЖДАНЕ

ОКАБЕЛЕНИ СПРЯМО НЕОКАБЕЛЕНИ WALL BOX

Много доставчици предлагат избор от окабелени и неокабелени wall box.

За удобство окабелените wall box включват фиксиран кабел, който свързва устройството с автомобила. За по-голяма гъвкавост неокабелените wall box използват зарядния кабел, който се съхранява в автомобила.
ОКАБЕЛЕНИ СПРЯМО НЕОКАБЕЛЕНИ WALL BOX

ЦЕНИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ В ИЗВЪНПИКОВИТЕ ЧАСОВЕ

Включването в електрическата мрежа през нощта не само поддържа вашата рутинна процедура за зареждане проста, но също така означава, че можете да се възползвате от по-ниски тарифи за електрически автомобили и от ангажимента на някои доставчици за възобновяема енергия.

Конкретни времена за зареждане могат да бъдат зададени чрез вашето приложение за смартфон Land Rover InControl1.
ЦЕНИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ В ИЗВЪНПИКОВИТЕ ЧАСОВЕ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

ЗАРЕЖДАНЕ

ЗАРЕЖДАНЕ

От време за зареждане до намаляване на разходите - научете всичко, което трябва да знаете за зареждането на вашия електрически хибрид у дома или във вашата дестинация.
ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ НА EV

ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ НА EV

Зареждането на определени места е чудесен начин да дозаредите своевременно автомобила си далеч от дома. Научете къде да го правите и как да плащате за него

1Само със съвместими смартфони. В зависимост от наличието на пазара на платформи на доставчици трети страни и сигнал за мобилен телефон.