СТИМУЛИРАНЕ НА УСТОЙЧИВОСТТА

СТИМУЛИРАНЕ НА УСТОЙЧИВОСТТА

ПРИОРИТИЗИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МОЩНОСТ

Светът около нас се развива както и Land Rover. Като шофирате електрически автомобил, вие спомагате за намаляване на въглеродните емисии и вашия въглероден отпечатък. За да постигнем нашите цели, ние поставяме електрическата енергия в основата на нашите SUV автомобили и нашите стратегически планове.

Но амбициите ни не свършват дотук. Разгледайте начините, по които пресъздаваме устойчивия лукс и как можете да промените света днес, като шофирате електрически автомобил.

НАШЕТО ПЪТУВАНЕ КЪМ НУЛЕВИ ЕМИСИИ

Освен нашите електрически автомобили нашата цел е да постигнем нетни нулеви въглеродни емисии във всички сфери на нашата дейност до 2039 г. – от нашата верига на доставки до нашите производствени процеси.

В нашата производствена мрежа вече работим за постигане на въглеродна неутралност с използването на 100% възобновяема електроенергия с нулеви въглеродни емисии във всички обекти в Обединеното кралство.
НАШЕТО ПЪТУВАНЕ КЪМ НУЛЕВИ ЕМИСИИ

КРЪГОВА ИКОНОМИКА НА БАТЕРИЯТА

Когато шофирате Land Rover, издръжливостта е задължителен компонент. Батерията във вашия електрически хибрид не прави изключение. За ваше спокойствие ние осигуряваме гаранция на батерията за 6 години или 100 000 км– което настъпи първо.

И когато в крайна сметка тя достигне края на текущия си живот, нашият ангажимент към устойчивостта остава чрез нашите всеобхватни програми за рециклиране.

ШОФИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ ВСЕКИ ДЕН

Зад волана на електрически или електрически хибриден автомобил вие имате силата да намалите въздействието на всяко ваше пътуване.

ПОДДЪРЖАНЕ НА БАТЕРИЯТА ЗАРЕДЕНА

ПОДДЪРЖАНЕ НА БАТЕРИЯТА ЗАРЕДЕНА

Зареждането на батерията през нощта ще ви помогне да увеличите максимално електрическия пробег през деня. Най-бързият, най-удобният и най-икономичният начин за зареждане е просто да включите автомобила в домашната зарядна станция.
ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИЗВЪНПИКОВИ ТАРИФИ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИЗВЪНПИКОВИ ТАРИФИ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ

Можете да намалите въздействието от зареждането на вашия електрически хибрид, като го зареждате през нощта, когато има по-слабо търсене на електроенергия. Това би могло да означава и че ще се възползвате от значително по-ниска тарифа за електрически автомобили и от ангажимента на някои доставчици да увеличат количеството възобновяема енергия, която използват в мрежата.
ШОФИРАНЕ В ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ

ШОФИРАНЕ В ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ

С натискане на бутон вашият Land Rover електрически хибрид може да превключва между бензинова и електрическа мощност. Шофирането в изцяло електрически режим е лесен начин да стигнете от точка А до точка Б с нулеви вредни емисии при по-кратки пътувания.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

Разберете издръжливата технология, осигуряваща електрическа мощност на нашите електрически хибрид, и как тя стимулира нашето устойчиво бъдеще.
ПРОБЕГ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

ПРОБЕГ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Вече няма непреодолими разстояния. Вижте как можете да увеличите максимално своя пробег при всяко пътуване.
ЗАРЕЖДАНЕ

ЗАРЕЖДАНЕ

От време за зареждане до намаляване на разходите - научете всичко, което трябва да знаете за зареждането на вашия електрически хибрид у дома или във вашата дестинация.