ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ НА EV

ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ НА EV

ЗАРЕЖДАНЕ ПРИ ПАРКИРАНЕ

Освен максималното удобство и по-ниските разходи на зареждането у дома, своевременното зареждане във вашата дестинация може да бъде чудесен начин да удължите електрическия пробег на вашия Land Rover plug-in електрически хибрид (PHEV) през деня.

Това също така ще ви помогне да намалите своите разходи за гориво и екологичен отпечатък благодарение на нулевите емисии от ауспуха при шофиране в изцяло електрически режим.

КЪДЕ МОГА ДА ЗАРЕЖДАМ ДАЛЕЧ ОТ ДОМА?

С бързо разрастваща се мрежа от зарядни станции – включително търговски паркове, фитнес центрове, паркинги и дори работното ви място – никога не е имало повече възможности за зареждане, докато сте паркирали. А намирането на всички тях не би могло да бъде по-лесно.

ОТКРИЙТЕ ЗАРЯДНИТЕ СТАНЦИИ ЧРЕЗ
НАВИГАЦИОННАТА СИСТЕМА НА АВТОМОБИЛА

С навигационната система InControl на вашия Land Rover1 винаги ще имате хиляди достъпни зарядни станции на върха на пръстите си плюс планиране на маршрута от врата до врата и следене на трафика в реално време.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.
ОТКРИЙТЕ ЗАРЯДНИТЕ СТАНЦИИ ЧРЕЗ<br> НАВИГАЦИОННАТА СИСТЕМА НА АВТОМОБИЛА

КАК ЗАРЕЖДАМ ДАЛЕЧ ОТ ДОМА?

За свързване към зарядна станция вашият Land Rover електрически хибрид използва система за комбинирано зареждане (Combined Charging System - CCS). Тя е съвместима с по-бавно зареждане с променлив ток, а при избрани модели - с бързо зареждане с постоянен ток. Някои други автомобилни производители използват различни системи за зареждане като CHAdeMO. Те са по-рядко използвани в зарядната мрежа и са несъвместими с Land Rover електрически хибрид.Зарядните станции за по-бавно зареждане с променлив ток (AC) са на места като търговски паркове, фитнес центрове и паркинги. Зарядните станции за бързо зареждане с постоянен ток (DC) обикновено са разположени по магистрали и основни пътища.

ЗАРЕЖДАНЕ С ПРОМЕНЛИВ ТОК (AC)

ЗАРЕЖДАНЕ С ПРОМЕНЛИВ ТОК (AC)

Повечето обществени станции за зареждане с променлив ток (AC) изискват от вас да използвате собствен кабел, затова всички електрически и plug-in електрически хибридни автомобили (PHEV) се предлагат с AC заряден кабел като стандартно оборудване2. Това е същият кабел, който бихте използвали за вашата домашна зарядна станция.
БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ С ПОСТОЯНЕН ТОК (DC)

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ С ПОСТОЯНЕН ТОК (DC)

Най-бързият начин за зареждане далеч от дома. Зарядните станции за бързо зареждане с постоянен ток (DC) имат прикрепени към тях собствени кабели, така че не е необходимо да използвате зарядния кабел на вашия автомобил.

КАК ПЛАЩАМ ЗА ЗАРЕЖДАНЕТО?

ЕДНОКРАТНО ИЛИ С ПРИЛОЖЕНИЕ

Въпреки че някои зарядни станции са безплатни за ползване, повечето от тях са достъпни чрез удобни начини за плащане в движение, включително мобилни приложения, профили за членство или безконтактни банкови карти. Цената за зареждане обикновено се формира от такса за свързване, време за зареждане (цена на час) и/или количество използвана енергия (цена на kWh).

Препоръчваме ви да се запознаете с повече от един доставчик, за да си осигурите най-доброто покритие и начини на плащане във вашата дестинация – особено когато посещавате друга държава.
ЕДНОКРАТНО ИЛИ С ПРИЛОЖЕНИЕ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

ЗАРЕЖДАНЕ

ЗАРЕЖДАНЕ

От време за зареждане до намаляване на разходите - научете всичко, което трябва да знаете за зареждането на вашия електрически хибрид у дома или във вашата дестинация.
ИНСТАЛИРАНЕ НА ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ&nbsp;

ИНСТАЛИРАНЕ НА ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 

Професионално инсталирана домашна зарядна станция е най-лесният, най-удобният и най-икономичният начин да започнете деня с пълен заряд на батерията.

1Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

2Кабелът за електрически автомобил е наличен само на избрани пазари. Говорете с вашия местен търговец.