ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

С ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Точно както всичко останало в Land Rover, мощната литиево-йонна батерия във вашия plug-in електрически хибрид (PHEV) е проектирана да вдъхва пълна увереност при шофиране, година след година и при всякакви условия.


КАК РАБОТИ БАТЕРИЯТА?

КАК РАБОТИ БАТЕРИЯТА?

Батерията във вашия електрически автомобил се състои от няколко отделни литиево-йонни модула, работещи заедно в един акумулаторен пакет.

Натискането на педала на газта на вашия Land Rover доставя енергия от батерията на електрическия мотор, задвижващ колелата. Това постепенно изразходва количеството съхранена електроенергия, докато дойде време за включване в електрическата мрежа и зареждане отново.
КОЛКО ИЗДЪРЖА ЕДНА БАТЕРИЯ?

КОЛКО ИЗДЪРЖА ЕДНА БАТЕРИЯ?

Батериите са проектирани да издържат дори по-дълго от живота на вашия автомобил. За разлика от много по-малката версия на литиево-йонна батерия, намираща се във вашия лаптоп или мобилен телефон, батерията на Land Rover използва специфични технологии и техники за оптимизиране на работата си за много години и много хиляди километри.

Това включва модерни системи за течно охлаждане и интелигентен буфер, който спомага за защита на батерията от ефектите на износване от постоянното зареждане.

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ ЗА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

За ваше спокойствие ние осигуряваме гаранция на батерията във вашия Land Rover електрически хибрид за 6 години или 100 000 км – което настъпи първо. А докато е в гаранция, нашите експерти по електрически автомобили ще отстранят безплатно всякакви съществени дефекти.

Всъщност рядката поява на проблем с батерията обикновено се причинява от една клетка. Модулът, съдържащ тази клетка, може лесно да бъде заменен, за да се възстанови върховата производителност на пакета.
НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ ЗА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ПОВТОРНО И РЕЦИКЛИРАМЕ

Удължаването на живота на нашите батерии за електрически хибрид е в основата на нашата стратегия за устойчивост.

ПЪРВИ ЖИВОТ В LAND ROVER
ВТОРИ ЖИВОТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯ
РЕЦИКЛИРАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

ПРОБЕГ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

ПРОБЕГ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Вече няма непреодолими разстояния. Вижте как можете да увеличите максимално своя пробег при всяко пътуване.
ЗАРЕЖДАНЕ

ЗАРЕЖДАНЕ

От време за зареждане до намаляване на разходите - научете всичко, което трябва да знаете за зареждането на вашия електрически хибрид у дома или във вашата дестинация.
СТИМУЛИРАНЕ НА УСТОЙЧИВОСТТА

СТИМУЛИРАНЕ НА УСТОЙЧИВОСТТА

Разгледайте начините, по които пресъздаваме устойчивия лукс чрез чистотата на електрическата енергия.