RANGE ROVER
ОТ SV BESPOKE

ВДЪХНОВЕН ОТ ВАС

В сътрудничество с SV Bespoke, вашият Range Rover е шедьовър без аналог.


Водени от лични консултации с вашия специален SV Bespoke експерт, вие ще осъществите безпрецедентни възможности за персонализация, докато създавате съвместно върховния израз на индивидуалистичен лукс.Водени от лични консултации с вашия специален SV Bespoke експерт, вие ще осъществите безпрецедентни възможности за персонализация, докато създавате съвместно върховния израз на индивидуалистичен лукс.


Създаден и оформен до най-малката подробност, това е специален автомобил, направен още по-специален от вас.

СИМВОЛ НА ВАШЕТО СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ

Отвън вашият Range Rover може да бъде поръчан с истински уникална комбинация от цветове и покрития.


Разгледайте впечатляващите цветове от подбраната палитра SV Bespoke или измислете свой собствен знаков пигмент чрез нашата ексклузивна услуга за нюанси по образец. Ние ще се погрижим желаният от вас цвят да бъде постигнат без компромис.


За максимално въздействие това включва опцията за покрив, капаци на огледалата и елементи на джантите в контрастен цвят.


Задълбочавайки се във вашия свят на възможности, вдъхновението продължава с избор на външни акценти и надписи в изискани материали и цветове.

ВИЖТЕ ВИДЕО ЗА ЕКСТЕРИОРА

КУПЕ СВОБОДНО ОТ ОГРАНИЧЕНИЯ

Вътре в своя SV Bespoke Range Rover вие сте заобиколени от комфорт и качество, съобразени с вашия взискателен вкус.


Изберете от гамата почти анилинова кожа или устойчивата некожена тапицерия Ultrafabrics в ексклузивни цветове и перфорации. Или позволете на своя SV Bespoke експерт да ви насочва в портфолиото от умело подбрани препоръки.


Могат да бъдат избрани красиви фурнири и покрития с декорация тип маркетри, метални инкрустации или мозаечно щамповане, за да се създаде ексклузивна интериорна среда. Това ниво на персонализация се простира до стелките и шевовете на седалките.


За да изразите себе си още по-добре, ние ви каним да персонализирате седалките с бродерия и протекторите на праговете със специални графики и послания.

Вижте видео за интериора
Каквато и да е вашата история, разкажете я през безкомпромисния поглед на нашите майстори и създатели.

Намерете вашия местен търговец