РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER SPORT

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER SPORT
Range Rover Sport L461 22MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
Range Rover Sport side view.

РЕДУКТИВЕН ДИЗАЙН

Стегнатите повърхности на каросерията излъчват мощ и динамика, докато стремителните предни фарове, решетката и изваяната долна броня внушават увереност и характер. Плавната непрекъсната графика на задните светлини отличава задната част.

АТЛЕТИЧНА ОСАНКА

Атлетичната осанка, впечатляващите пропорции и късите надвеси допринасят за внушителното присъствие на Range Rover Sport на пътя. 23-инчовите джанти са налични с набор от покрития. Профилът на автомобила е мигновено разпознаваем.

ЕКСКЛУЗИВНИ ДЕТАЙЛИ

Range Rover Sport Dynamic внася отличителни дизайнерски щрихи. Детайли в цвят Satin Burnished Copper, уникални долни брони и надпис в цвят Matte Graphite подсилват характера и изявеното присъствие на автомобила.
STEALTH AND POWER

СЪВРЕМЕННИ МАТЕРИИ

Автомобилът пресъздава концепцията за модерен устойчив лукс, предлагайки съвременни технически материи, включително опционалната олекотена UltrafabricsTM, без да прави компромис с качеството или ефективността.

НОВИЯТ ШАМПИОН ПО МОЩНОСТ

SV EDITION ONE предоставя върховна мощност със специално настроения двигател 635 к.с. с технология „мек хибрид“ и двоен турбокомпресор, оборудван с иновативната система на окачване 6D Dynamics. Изключително олекотените 23-инчови джанти от въглеродни влакна и карбоново-керамичните спирачни дискове отключват истинския динамичен потенциал на нашия най-технологично усъвършенстван Range Rover Sport.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ

ПАКЕТ STORMER HANDLING

Прецизирайте още повече своето шофиране с опционалния пакет Stormer Handling. Той съчетава набор от най-новите системи за контрол на шасито, включително системата за динамични реакции Dynamic Response Pro, Кормилно управление на всички колела, Електронен активен диференциал с Векторно разпределение на въртящия момент при спиране и Конфигурируеми програми.
ДИНАМИЧНО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ

ДИНАМИЧНО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ

Регулируемото динамично въздушно окачване е оборудвано във всеки Range Rover Sport и превантивно подготвя автомобила за предстоящия път, използвайки навигационни данни и превключваеми пневматични възглавници в пружините за по-отзивчиво и стабилно управление.
ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ

ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ

Системата Векторно разпределение на въртящия момент при спиране предоставя отзивчиво, контролирано завиване и кормилно управление дори в най-тесните завои. Електронният диференциал и спирачната система на автомобила постоянно балансират разпределението на въртящия момент на двигателя между четирите колела.
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

Минимизира нежеланите движения на каросерията като накланянето при завиване или забиването при рязко спиране чрез наблюдение на над 100 параметъра до 500 пъти в секунда, за да определи точните необходими реакции.
ДИНАМИЧНО СТАРТИРАНЕ

ДИНАМИЧНО СТАРТИРАНЕ

Функцията Dynamic Launch1 оптимизира поведението при смяна на предавките и предоставя максимален въртящ момент за по-бързо ускорение по права линия. Уникална за Range Rover Sport.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Въодушевяваща динамика и ефективност и един от малкото, които предлагат бързо постояннотоково зареждане с мощност 50 kW. Plug-in електрическият хибрид (PHEV) Range Rover Sport с увеличен пробег може да се зареди до 80% за по-малко от час. С 3,0-литров 6-цилиндров бензинов двигател Ingenium, 160kW, и няколко режима на шофиране.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)

123 КМ

WLTP. Очакван пробег в реални условия до 96 км.

СО2 ЕМИСИИ (ОТ)

15 г/км*

Нулеви вредни емисии в електрически режим

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

<60 МИНУТИ**

Зареждане до 80% за по-малко от час с използване на бързо постояннотоково зареждане

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

5 ЧАСОВЕ**

До 100% с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.

СПОРТЕН ЛУКС

АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ

Отдайте се на насладата от пътуването. Активното шумопотискане от следващо поколение филтрира всички нежелани шумове, използвайки мрежа от съвременни аудиотехнологии като част от опционалната аудиосистема MeridianTM Signature.

ИНТУИТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

AMAZON ALEXA

Обърнете се към Alexa,3 за да възпроизвеждате музика, да осъществявате обаждания или да контролирате умни домашни устройства, докато оставате съсредоточени върху шофирането. Можете да взаимодействате с вашия Range Rover Sport дори от комфорта на своя дом, като използвате функцията за дистанционни умения Land Rover Remote skill.
РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Пътниците могат да гледат филми или да свържат конзола, за да се забавляват по време на пътуването. Два 11,4-инчови екрана с висока разделителна способност предлагат дублиране на екрана и връзка с устройства посредством HDMI.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Пакетът Online предоставя безпроблемна свързаност с достъп до интегрирани приложения като Amazon Alexa и Spotify. Обновяванията на софтуера по въздуха (SOTA) поддържат автомобила актуален.
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Безжичното зареждане на устройства ви позволява да зареждате съвместими смартфони и да сведете до минимум безпорядъка в купето.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.

ДИГИТАЛНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Дигиталните LED предни фарове със знакови дневни светлини осигуряват подобрена видимост при нощно шофиране с обсег до 500 м. Всеки фар разполага с 1,3 милиона цифрови микроогледални устройства, а адаптивното осветление използва навигационни данни, за да следва предварително пътя напред.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОХОДИМОСТ

TERRAIN RESPONSE

Със седем избираеми режима спрямо терена Range Rover може да адаптира реакцията на двигателя, скоростната кутия, диференциалите и шаси системите на автомобила, като използва Terrain Response 2. Конфигурируемата технология Terrain Response ви позволява да персонализирате вашите предпочитания за офроуд системата.
ОФРОУД КОНТРОЛ

ОФРОУД КОНТРОЛ

Задайте и поддържайте стабилна скорост при трудни условия като кал, мокра трева, лед, сняг и черни пътища. Първият в света адаптивен автопилот за офроуд шофиране усеща терена и автоматично управлява скоростта на автомобила за оптимален контрол, като същевременно поддържа вашето желано ниво на комфорт.
ГАЗЕНЕ

ГАЗЕНЕ

Range Rover Sport може да гази на максимална дълбочина от 900 мм^. Системата 3D пространствена камера с функция Сензори за газене ви информира, когато нивото на водата е близко до максималната дълбочина на газене на автомобила. Системата за управление предоставя информация в реално време за по-добра осведоменост при слаба видимост.

ТЕСТВАН ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ

Доведен до крайност при най-тежките условия, от Полярния кръг до нажежената пустиня, на състезателната писта и офроуд. Range Rover Sport е готов за предизвикателства.
ТЕСТВАН ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ

ИНДИВИДУАЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Конфигурирайте Range Rover според вашите предпочитания чрез избор на модели, двигатели и пакети със спецификации.

SV EDITION ONE

СПОРЕД ЖЕЛАНИЯТА ИЛИ ГОТОВ ЗА ПОРЪЧКА

Изберете модела, двигателя и пакета със спецификации, преди да персонализирате автомобила си чрез избор на бои, джанти и интериорни опции.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ

МОДЕЛИ

Вижте пълната гама модели.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Завладяващ, динамичен и напорист.
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Отдайте се на нови нива на динамика с Range Rover Sport.

*Вижте данните по WLTP. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Стойностите в реални условия може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

**Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

Стандартно оборудване при Range Rover Sport SV EDITION ONE

^ Винаги проверявайте маршрута и изхода преди газене.

1Не се предлага за plug-in електрически хибрид. 2Texcell Research, проучване, проведено през 2020 г. за Panasonic и резултати, предоставени от Panasonic. 3Amazon Alexa и функцията за дистанционни умения Land Rover Remote skills са приложими само на определени пазари. 4Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Извежданите информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.

Apple CarPlay® е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc. Android AutoTM е търговска марка на Google LLC. App Store е търговска марка на Apple Inc. Google Play Store е търговска марка на Google LLC. MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. TrifieldTM и устройството „three fields“ са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.