РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER VELAR

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER VELAR

РЕДУКТИВЕН ДИЗАЙН

Range Rover Velar Reductive Design

ПРЕЦИЗНИ ДЕТАЙЛИ

Range Rover Velar съдържа подбрани и изтънчени елементи, включително нов дизайн на предната решетка с разнообразие от технически покрития за оптимизиране на пропорциите на автомобила.
Range Rover Velar Reductive Design

ИЗЧИСТЕНА ИЗТЪНЧЕНОСТ

Изчистената изтънченост на новата централна конзола крие щедри пространства за съхранение на вещи и удобството на безжичното зареждане.

АВАНГАРДНИ ТЕХНОЛОГИИ

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Нашата отличена с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro1 интегрира всички контроли върху новия 11,4-инчов, извит, стъклен централен сензорен екран. Създавайки изчистено, елегантно табло с интуитивна функционалност за силата на звука, климатичната система и регулирането на седалките.
ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

Всепоглъщащо звуково изживяване. Мощната аудиосистема MeridianTM Signature предоставя прецизно музикално възпроизвеждане, като използва до 23 високоговорителя и усилвател с мощност 1300 W.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Пакетът Online2 предоставя безпроблемна свързаност с достъп до интегрирани приложения като Amazon Alexa и Spotify. Обновяванията на софтуера по въздуха (SOTA) поддържат автомобила актуален.
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Безжичното зареждане на устройства и свързаността ви позволяват да зареждате съвместими смартфони и да сведете до минимум безпорядъка в купето.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.

СЪВРЕМЕНЕН ЛУКС

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КОМФОРТ

По-поддържащият дизайн на седалките с профилирани възглавници е подобрен от предни седалки с 20-посочно регулиране и функция масаж, с функция за запаметяване за водача и регулиране на задния наклон на облегалката. Предлага се с допълнителния комфорт на предни седалки с подгряване и охлаждане.

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Range Rover Velar plug-in електрически хибрид (PHEV) предлага най-доброто от двата свята, като хибридната технология комбинира електрически мотор с мощност 105 kW и бензинов двигател Ingenium. Насладете се на безпроблемно електрическо задвижване със сертифициран пробег до 65 км.**.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД (PHEV)

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)

65 КМ**

Очакван пробег в реални условия по WLTP до 51 км.

CO2 ЕМИСИИ (ОТ)

38 Г/КМ**

Нулеви вредни емисии в електрически режим

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

30 МИНУТИ

Бързо зареждане с постоянен ток от 0 до 80 процент за 30 минути

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

2,5 ЧАСОВЕ

До 100 процент с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.

ВДЪХВАЩА УВЕРЕНОСТ ПРОХОДИМОСТ

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

ИНДИВИДУАЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

Набор от опционални пакети и аксесоари. Избор от цветове, джанти и опции за покрива. Това е вашият Range Rover Velar.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте пълната гама модели и спецификации.
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

РАЗГЛЕДАЙТЕ
ИНОВАЦИИ

ИНОВАЦИИ

Технология в основата на дизайна.

**Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СОразхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Времето за зареждане варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

2Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

3Texcell Research, проучване, проведено през 2020г. за Panasonic и резултати, предоставени от Panasonic.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на алтернативни нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay® е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android AutoTM е търговска марка на Google LLC.

App Store е търговска марка на Apple Inc.

Google Play Store е търговска марка на Google LLC.

MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. TrifieldTM и устройството “three fields” е търговска марка на Trifield Productions Ltd.