ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИДНИ (PHEV) АВТОМОБИЛИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИДНИ (PHEV) АВТОМОБИЛИ

НЯМА ТАКОВА МЯСТО КАТО ДОМА

Препоръчваме ви да извършвате повечето зареждания от комфорта на дома си, тъй като това обикновено е най-евтиният и най-удобният начин за зареждане – така лесно като зареждането на вашия телефон.

УСКОРЕТЕ НЕЩАТА С ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

УСКОРЕТЕ НЕЩАТА С ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

Най-бързият начин за зареждане у дома е с професионално инсталирана домашна зарядна станция. Вашият местен търговец може да ви помогне да намерите препоръчани доставчици на домашни зарядни станции във вашия регион.
БЕЗОПАСНО ЗАРЕЖДАНЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ВРЕМЕТО

БЕЗОПАСНО ЗАРЕЖДАНЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ВРЕМЕТО

Препоръчаните от нас домашни зарядни станции са безопасни за използване при всякакви метеорологични условия. Независимо дали вали дъжд или грее слънце, винаги ще сте готови да шофирате в електрически режим.

ЗАРЕЖДАНЕТО У ДОМА МОЖЕ ДА ВИ СПЕСТИ ПАРИ

Зареждането в електрическата мрежа е не само невероятно удобно, но и по-евтино от ежедневното шофиране на бензинов или дизелов автомобил. Освен това обикновено ще спестите повече пари, зареждайки у дома, отколкото зареждайки извън дома. Използването на тарифа за електроенергия в извънпиковите часове може да намали още повече разходите ви.
ЗАРЕЖДАНЕТО У ДОМА МОЖЕ ДА ВИ СПЕСТИ ПАРИ

ЗАРЕЖДАНЕ ДАЛЕЧ ОТ ДОМА

ДОЗАРЕЖДАНЕ ПРИ СЛЕДВАЩОТО ВИ СПИРАНЕ

С постоянното разрастване на обществената инфраструктура за зареждане сега разполагате с повече места от всякога за удобно зареждане на вашия електрически хибрид далеч от дома.

Зарядни станции в много обществени паркинги, търговски центрове и по магистрали улесняват зареждането, докато сте паркирали. А ако прекарвате няколко часа в офиса, зареждането на работа ще ви осигури пълен заряд до обяд.

Мнозинството зарядни станции на определени места в градовете изискват използването на ваш собствен кабел. Той се предоставя заедно с вашия Land Rover електрически хибрид като стандартно оборудване. И също както у дома, той може да бъде използван при всякакви метеорологични условия.
ДОЗАРЕЖДАНЕ ПРИ СЛЕДВАЩОТО ВИ СПИРАНЕ

ПРОСЛЕДЯВАЙТЕ ПРОЦЕСА НА ЗАРЕЖДАНЕ ОТВСЯКЪДЕ

СЛЕДЕНЕ И КОНТРОЛ ОТ ВАШИЯ ТЕЛЕФОН

След като просто включите автомобила в захранването и се отдалечите, приложението InControl на Land Rover1 елегантно изпраща вашия статус на зареждане на телефона ви. Така че, където и да се намирате, можете да планирате времето си продуктивно и да сте готови да се върнете обратно до автомобила точно навреме.

У дома функцията за зареждане в определено време на приложението може дори да се използва, за да се вместите в дневния интервал на потребление на електроенергия в извънпиковите часове и значително по-ниските тарифи за електрически автомобили, предлагани от много доставчици на електроенергия за бита.
СЛЕДЕНЕ И КОНТРОЛ ОТ ВАШИЯ ТЕЛЕФОН

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

Според нашите данни, на станции за бързо зареждане с постоянен ток – обичайно разположени по магистрали и основни пътища – зареждането е до 80%. Това е така, защото скоростта на зареждане намалява значително над 80% с цел предпазване на батерията и оптимизиране на нейния експлоатационен живот.

Автомобил Зареждане с променлив ток с домашни или обществени зарядни станции (7 kW) 0 – 100% Бързо зареждане с постоянен ток 0 – 80% DC зареждане (пиково)
Range Rover Електрически TBC TBC 350kW
Новият Range Rover Електрически Хибрид От 5 часа2 От 40 минути2 43kW
Новият Range Rover Sport Електрически Хибрид От 5 часа2 От 40 минути2 43kW
Range Rover Velar Електрически Хибрид От 2 ч. и 30 мин.2 30 минути2 35kW
Range Rover Evoque Електрически Хибрид От 2 ч. и 12 мин.2 30 минути2 32kW
Discovery Sport Електрически Хибрид От 2 ч. и 12 мин.2 30 минути2 32kW
Defender Електрически Хибрид От 2 ч. и 30 мин.2 30 минути2 40kW

ДОМАШНИТЕ КОНТАКТИ ПРЕДОСТАВЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ

Ако отсъствате за дълги периоди от време и не разполагате с домашна зарядна станция, вашият стандартен домашен контакт, който се използва за домакински електроуреди, също ще зареди автомобила ви. Едночасово зареждане позволява пробег до 9 км.

За зареждане на автомобила в домашен контакт можете да използвате опционален кабел Mode 2, който трябва да закупите отделно.3
ДОМАШНИТЕ КОНТАКТИ ПРЕДОСТАВЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

ИНСТАЛИРАНЕ НА ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

ИНСТАЛИРАНЕ НА ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

Професионално инсталирана домашна зарядна станция е най-лесният, най-удобният и най-икономичният начин да започнете деня с пълен заряд на батерията.
ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ НА EV

ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ НА EV

Зареждането на определени места е чудесен начин да дозаредите своевременно автомобила си далеч от дома. Научете къде да го правите и как да плащате за него.

1Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.
2Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО2 и разхода на гориво може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.

3Кабелът за електрически автомобил е наличен само на избрани пазари. Говорете с вашия местен търговец.