НОВИЯТ RANGE ROVER SV

ИЗТЪНЧЕНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ЛУКСА И ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯТА

НИЕ ГО ПРАВИМ СПЕЦИАЛЕН. ВИЕ ГО ПРАВИТЕ УНИКАЛЕН.

Ние в Special Vehicle Operations сме тук, за да усилваме основните характеристики на нашите емблематични автомобили. В случая с новия Range Rover SV това означава още повече лукс и още повече персонализация.

С по-голям избор от всякога, включително устойчиви луксозни алтернативи на кожата, новият Range Rover SV отразява вашата личност, вашите желания, вашата визия. Той е истински ваш.

КОМБИНАЦИЯ С МИСЪЛ ЗА ВАС

В основата на персонализираните функции на новия Range Rover SV е изборът от две опционални специално подбрани SV интериорни и екстериорни комбинации. SV Serenity и SV Intrepid отвеждат изтънчените цветове и покрития в ясно разграничими посоки, отвътре или отвън.

Двете опционални комбинации са налични при версии със стандартно и дълго междуосие и с широк избор от мощни и икономични двигатели, включително усъвършенствания нов V8 с двоен турбокомпресор с мощност 530 к.с., зареждаемия хибрид с мощност 510 к.с. с удължен пробег и икономичния 6-цилиндров редови дизелов Ingenium с мощност 350 к.с.

SV SERENITY

Екстериорът SV Serenity е комбинация, изцяло фокусирана върху лукса. За екстериорните акценти са използвани метални плочки в цвят Atlas Silver и техническа боя Corinthian Bronze, подчертаващи нейната ексклузивност. Особено в комбинация с опционалния контрастен покрив в цвят Corinthian Bronze и подходящи 23-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ с вложки в цвят Corinthian Bronze.

SV INTREPID

Екстериорът SV Intrepid е по-сдържана комбинация, фокусирана върху динамиката. Екстериорните акценти са върху метални плочки в цвят Anthracite, напълно нов завършващ ефект в опушен, тъмен хром, разработен ексклузивно за Range Rover SV. Покрития в цвят Graphite Atlas, опционален черен контрастен покрив и допълнителни 23-инчови ковани алуминиеви джанти в цвят Satin Dark Grey с вложки Narvik Black Gloss допълват облика.

ВДЪХНОВЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА ВЪТРЕ

Тези две зашеметяващи опции за екстериорни комбинации могат да бъдат допълнени в интериора със специфични цветови палитри, фурнири и различна перфорация на седалките. Стандартните едноцветни опции Ebony или Perlino се комбинират с контрастни цветови решения в две тоналности отпред и отзад, които създават отделни зони в купето.

За първи път при SV автомобил присъства устойчива луксозна алтернатива на кожата, налична като опция, която се прилага за целия интериор.

При интериорната комбинация SV Serenity, Perlino контрастира с Liberty Blue, Sequoia Green или кожа Caraway отпред. Интериорната комбинация SV Intrepid предлага избор от едноцветна кожа Ebony, двуцветна кожа Rosewood и Ebony или Cinder Grey и Light Cloud Grey UltrafabricsTM.

ВАШЕТО ВЪТРЕШНО УБЕЖИЩЕ

Нашите интериори са разработени да предоставят комфорта, технологиите и спокойствието, които бихте очаквали у дома. Всички модели SV са налични с опция за нашата върхова развлекателна система за пътниците на задните седалки — 13,1-инчови екрани, най-големите при всички автомобили Range Rover — и високопроизводителни слушалки с подобрена яснота, ексклузивни за всички модели SV.

SV SIGNATURE SUITE

Върхът на SV интериорите за Range Rover е нашата ексклузивна 4-местна опция SV Signature Suite. Налична само при моделите с дълго междуосие, тази опция предлага върховното  изживяване за пътниците.

В основата е централната конзола по цялата дължина от предната до задната част, осигуряваща скрита преди да потрябва функционалност. При поискване централна, електрически разгръщаща се клубна масичка, машинно обработена от алуминиева заготовка, безшумно се издига от централната конзола с едно-единствено движение. Поставките за чаши също плавно се издигат на позиция изпод фурнирования си капак, когато са необходими.

НАЙ-ЕКСКЛУЗИВНИТЕ МАТЕРИАЛИ

За да изразим модерния лукс, ние избрахме керамичните покрития. Това е чист и същевременно здрав материал, по-типичен за света на луксозните часовници и бижута.

Ще намерите керамични покрития както в екстериорните, така и в интериорните детайли на новия Range Rover SV. На задната врата присъства ръчно полирана бяла керамична емблема с черния диск SV. За първи път керамични покрития се използват върху екстериора на автомобил – белег за истинско отличие.

ИЗТЪНЧЕНИ НОВИ ПОКРИТИЯ

Независимо в коя посока на персонализация на Range Rover SV ще поемете, можете да избирате от колекция допълнителни покрития, специално подхождащи на вашата избрана комбинация. Специфичните за SV покрития включват релефна керамика, облицовки от естествено дърво с вложки от маркетрия или инкрустации с метал и дори анодизиран метал или тъкана мрежа.

Те присъстват в целия интериор, на централната конзола, инструменталния панел и вратите. Иновациите в материалите и технологиите са в челните редици на нашата развойна дейност с цел една наистина модерна интерпретация на ръчно завършената изработка.

УНИКАЛНО ВАШ

За най-доброто себеизразяване новият Range Rover SV може да бъде допълнително персонализиран с опциите за боя SV Bespoke.

БОЯ SV BESPOKE

Освен че могат да изберат цветове от стандартната палитра на Range Rover, клиентите на SV имат на разположение и 14 допълнителни екстериорни опции от премиум палитрата SV Bespoke или нашата услуга SV Bespoke за нюанси по образец.
РАЗГЛЕДАЙТЕ БОЯТА SV BESPOKE