АКТИВИРАНЕ НА INCONTROL PROTECT

ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ УСЛУГИТЕ НА INCONTROL, ВИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА АКТИВИРАТЕ УСЛУГИТЕ INCONTROL, КОИТО ВЕЧЕ СТЕ ЗАКУПИЛИ.

ВРЪЩАНЕ КЪМ УПЪТВАНЕТО ЗА УПОТРЕБА НА LAND ROVER
ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА LAND ROVER INCONTROL ОТ ТЪРГОВЕЦА

Моля, кликнете върху линка в имейла за InControl, изпратен от Вашия търговец, който Ви отвежда в уебсайта InControl, и следвайте простите стъпки, указани на екрана.

Ако не сте получили имейла за активация от Вашия търговец, моля, проверете в папката Спам или се свържете с Вашия търговец.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА LAND ROVER ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ

Ако Вашият търговец не Ви е регистрирал акаунт, моля, следвайте простия процес, за да се регистрирате, свържете и активирате Вашия InControl.

Преди да започнете, се уверете, че имате достъп до автомобила, че той е паркиран на открито, има добро покритие на мобилната мрежа и имате регистрационния номер под ръка.

Необходим Ви е също идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил, който ще откриете в лявата част на предното стъкло или в ръководството за експлоатация на автомобила.

СТЪПКА 1
Посетете уебсайта My Land Rover InControl и създайте акаунт, като въведете Вашия имейл адрес, на който да Ви бъде изпратен имейл за регистрация. Кликнете върху защитения линк в имейла и следвайте инструкциите за настройване на екрана.
ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY LAND ROVER INCONTROL
СТЪПКА 2
Ще Ви бъде поискано да свържете Вашия автомобил Land Rover с Вашия акаунт, за да потвърдите, че Вие сте собственикът или оторизираният ползвател на автомобила. За да направите това, ще Ви е нужен достъп до Вашия автомобил в рамките на 60 минути, за да завършите настройката, преди да трябва да рестартирате процеса.
СТЪПКА 3
Ще Ви бъде поискано да попълните данните за автомобила и да приемете общите условия. Ще можете също да включите функцията Пътувания.
LAND ROVER INCONTROL REMOTE SMARTPHONE APP

След като завършите процеса на активация, можете да изтеглите и влезете в приложението за смартфон Remote, като използвате идентификационните данни от Вашия акаунт. Приложението е безплатно и включва демонстрационен режим.

ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА APPLE IOS
ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА ANDROID

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL
MY LAND ROVER INCONTROL
ДОБАВЯНЕ НА АВТОМОБИЛ КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ
Преди да започнете, се уверете, че имате достъп до автомобила, че той е паркиран на открито, има добро покритие на мобилната мрежа и имате регистрационния номер под ръка. Необходим Ви е също идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил, който е в лявата част на предното стъкло или в ръководството за експлоатация на автомобила.

За да добавите автомобил към акаунта си, влезте в акаунта и отидете на менюто Добавяне на автомобил. Следвайте стъпките, указани на екрана, за да свържете Вашия автомобил с Вашия акаунт.
ПРЕМАХВАНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ВАШИЯ АКАУНТ
При частна продажба, замяна с нов или прехвърляне на собствеността на Вашия Land Rover трябва да премахнете автомобила от Вашия InControl акаунт. За да направите това, влезте в My Land Rover InControl, изберете менюто Настройки на автомобила и натиснете бутона Премахване на автомобил.

Ако имате някакви текущи абонаменти за InControl, те ще бъдат прехвърлени на новия собственик на автомобила за останалата част от абонаментния срок при условие, че новият собственик извърши настройка на акаунта за InControl.
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL
УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL
Регистрирайте се и влезте в My Land Rover InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY LAND ROVER INCONTROL
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL
Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Land Rover InControl.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl на уебсайта на Land Rover за Вашата държава.
ВИЖТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Научете повече за Общите условия на Land Rover InControl
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Land Rover
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Намерете търговец за съдействие за регистрацията на акаунт в Land Rover InControl