ИНСТАЛИРАЙТЕ INCONTROL APPS

СТЪПКА 1

СТЪПКА 1

InControl Apps е наличен за повечето смартфони с операционна система Android или Apple iOS. Проверете дали Вашите устройства са съвместими.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

Изтеглете и инсталирайте стартирането на InControl Apps на Вашия смартфон. След като извършите това успешно, отворете приложението.
СТЪПКА 3

СТЪПКА 3

Ще Ви бъде подсказано да следвате Ръководството за автоматично бързо включване, за да извършите настройката. Сега вече сте готови да свържете Вашия смартфон с Вашия автомобил, като използвате InControl Apps.

СВЪРЖЕТЕ СМАРТФОНА СИ КЪМ INCONTROL APPS

СТЪПКА 1 САМО ЗА УСТРОЙСТВА С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ANDROID

СТЪПКА 1 САМО ЗА УСТРОЙСТВА С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ANDROID

За устройства с операционна система Android: първо сдвоете и свържете Вашия смартфон с автомобила чрез Land Rover Bluetooth (това е необходимо за телефонни обаждания и аудио стрийминг). Тази стъпка не се изисква за iOS устройства.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

Уверете се, че устройството Ви е отключено и че калъфите или протекторите на екрана не са затворени (някои могат да заключат автоматично телефона, ако са затворени).
СТЪПКА 3

СТЪПКА 3

Като използвате USB кабела, предоставен с Вашия смартфон, свържете телефона към USB порта на автомобила.
СТЪПКА 4

СТЪПКА 4

Ако използвате iPhone и InControl Apps все още не работи, ще Ви бъде подсказано да отворите приложението. Ако използвате телефон с Android, може да изберете Разрешаване Винаги, когато Ви бъде подсказано, което ще предшества всички бъдещи подкани.
СТЪПКА 5

СТЪПКА 5

Изберете InControl Apps от сензорния екран. Само приложения, които са преминали процес на одобрение от Land Rover, са налични за ползване с InControl Apps. Някои от тези приложения може да изискват абонамент.
СТЪПКА 6

СТЪПКА 6

На сензорния екран ще Ви бъде указано да изберете Гледане (използване на приложенията без звук) или Гледане и слушане (използване на приложенията със звук, напр. музикални плейъри и обаждания).

АКТУАЛИЗАЦИИ НА СИГУРНОСТТА ЗА APPLE IOS

Като част от най-новите актуализации на сигурността при iOS 9 и по-нови версии, InControl Apps вече изисква кратка стъпка на одобрение за активиране на всяко съвместимо приложение във Вашия автомобил. За повече информация вижте раздела Актуализации на сигурността в Често задавани въпроси за InControl Connect.

НОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА

НОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА

Както ще забележите, приложенията, изискващи разрешение, ще се извеждат в сиво и няма да са налични за употреба преди приключване на този процес.
ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РАЗРЕШЕНИЯ

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РАЗРЕШЕНИЯ

На сензорния екран на Вашия Land Rover изберете приложението в сив цвят, което искате да отворите, и следвайте инструкциите, указани вляво. По време на процеса ще Ви бъде подсказано два пъти да дадете разрешение на Вашия смартфон. Ще трябва да извършите този процес само веднъж за всяко приложение.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Вашият смартфон може да няма най-новия софтуер. За да проверите дали има налична актуализация, влезте в менюто Настройки на Вашия смартфон.

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

Регистрирайте се и влезте в My Land Rover InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Land Rover InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Кликнете по-долу, за да видите документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl.

В процеса на въвеждане на InControl някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.