КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА LAND ROVER INCONTROL?

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ВИ СВЪРЗВА С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ И ВЪНШНИЯ СВЯТ
Чудесен 10-инчов сензорен екран с графика с изключителна рязкост елиминира изцяло бутоните и работи толкова интуитивно, колкото iPad.
TOPGEAR

ОТКЛИКВАЩ СЕНЗОРЕН ЕКРАН С МОЩЕН ПРОЦЕСОР

В основата на Land Rover InControl е многоядрен процесор Intel с високоскоростна Ethernet мрежа, управляван от сензорния екран точно като таблет.

ИМАТЕ ДОСТЪП ДО ВАШИЯ АВТОМОБИЛ ОТВСЯКЪДЕ

Приложението Remote Ви позволява да проверявате Вашия автомобил от Вашия смартфон отвсякъде по света - от ниво на горивото до отворени стъкла.

ВОДЕЩА В БРАНША АВТОМОБИЛНА НАВИГАЦИЯ

Навигацията прави достигането на желаната дестинация лесно и точно благодарение на гласови упътвания завой по завой, изгледи към кръстовища и 3D карти.

КОНТРОЛИРАТЕ ШОФИРАНЕТО И ПАРКИРАНЕТО

С гама функции в помощ на водача Land Rover InControl Ви дава свободата да се наслаждавате на шофирането, независимо дали паркирате в града или сте на пътя.

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

В процеса на въвеждане на InControl някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.