ВПЕЧАТЛЯВАЩО СПОСОБЕН

Здрав на външен вид и на практика.

ДИЗАЙН С ХАРАКТЕР

Defender L663 110 22MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ДИЗАЙН СЪС СИЛЕН ХАРАКТЕР

Повдигнат преден капак, изваяна решетка и прецизни детайли. Изчистените повърхности допринасят за съвременните, завладяващи пропорции на Defender.

ГЪВКАВОСТТА СРЕЩА ПРАКТИЧНОСТТА  

Поканете още сподвижници за приключението с опцията за седем места.

ПРЕТВОРЕНА ИКОНА

ПАКЕТ COUNTY EXTERIOR

Съвременен прочит на класиката, включващ покрив и задна врата в подходящ контрастен цвят, уникални осветени прагове на вратите County и преливащи стикери.

ВОДЕЩА В КЛАСА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Defender е проектиран и тестван до краен предел, далеч над стандарта за SUV моделите. Това е нашият най-силен Defender досега.

НЕУДЪРЖИМА ПРОХОДИМОСТ

ПРЕНАСЯНЕ НА ТОВАРИ

ПРЕНАСЯНЕ НА ТОВАРИ

Вземете още повече със 168 кг* динамична товароносимост на покрива. А след като сте паркирали, 300 кг* статична товароносимост означава, че вашето приключение продължава и през нощта с палатката на покрива на автомобила.
ТЕГЛЕНЕ

ТЕГЛЕНЕ

Отговаря и на най-тежките изисквания с капацитет на теглене до 3500 кг. Усъвършенстваният асистент за теглене ви позволява да управлявате посоката на ремаркето при движение на заден ход, докато Defender се грижи за движението на волана в обратна посока.
ЛЕБЕДКА

ЛЕБЕДКА

Демонстрация на мощност за теглене и чиста сила, електрическата лебедка има максимална теглителна сила от 4536 кг и може да се управлява дистанционно на разстояние до 45 метра.
ГАЗЕНЕ

ГАЗЕНЕ

Уверено прекосявате води с дълбочината на газене на Defender от 900 мм2, докато 3D пространствената камера със сензори за газене указва дълбочината на водата. 3

ИСТОРИИ ЗА ИЗПИТАНИЯ НА DEFENDER

Открийте водещата в класа издръжливост, неудържимата проходимост и фокусираната технология на Defender.
ИСТОРИИ ЗА ИЗПИТАНИЯ НА DEFENDER

ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЯ

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Останете свързани с нашата отличена с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro с4 11,4-инчов централен сензорен екран, осигуряващ лесен интуитивен контрол.
ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

Насладете се на аудио качеството на концертна зала със 700-ватовата аудиосистема MeridianTM със съраунд звук, която предоставя кристално ясни високи тонове и богати баси.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Достъп до Amazon Alexa и Spotify чрез пакета Online5, с обновявания на софтуера по въздуха (SOTA), които поддържат автомобила актуален.
безпрепятствени изгледи

безпрепятствени изгледи

Товарите багажника догоре и получавате пълен, безпрепятствен изглед чрез видео сигнал в реално време върху огледалото за обратно виждане ClearSight.6
ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.

СОЛИДНА МОЩ

ПРОБЕГ В ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ (ДО)

51KM

0-100 KM/H

5,6SEC

ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ

30МИНУТИ

КАПАЦИТЕТ ЗА ТЕГЛЕНЕ

3.000KG

DEFENDER 110 ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Откажете компромисите.
DEFENDER 110 ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

0-100 KM/H

5,4СЕКУНДИ

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

525PS

МАКСИМАЛЕН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ

625NM

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

240KM/H

DEFENDER V8

Приветствайте истинската мощ.
DEFENDER V8

ЦЯЛОСТНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

От екстериорни опции до предварително конфигурирани пакети аксесоари - оборудвайте Defender 110 спрямо своя начин на живот.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте пълната гама модели и спецификации.
DEFENDER HARD TOP

DEFENDER HARD TOP

Пренесете бизнеса си навсякъде.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Място за споделени епични приключения.

Вижте данните по WLTP
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО2, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

*С офроуд гуми. Не се предлага за моделите Defender V8.

††Максималната скорост е 191 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 20-инчови джанти.

1Несъвместимо със защитна система за предната част на автомобила или преден ролбар.
2Винаги проверявайте маршрута и изхода преди газене.
3Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност.

4Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
5Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
6Характеристиката подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.