Wimbledon

Шампионата по тенис Уимбълдън 2024

„Като емблематично британско културно събитие, гледано от милиони по цял свят, Шампионатът предоставя идеалната възможност за Range Rover да се свърже със своите глобални клиенти чрез креативно разказване на истории, което идеално успява да предаде елегантността и финеса на нашите автомобили и синергиите между нашите две модерни луксозни марки.“
Джералдин Ингам,
управляващ директор на Range Rover

СПОДЕЛЕНА СТРАСТ

В основата на нашето сътрудничество лежи усетът за ненатрапчива изтънченост и споделената отдаденост на едно устойчиво бъдеще. Нашето семейство на Range Rover e в готовност да превозва играчи и официални лица по време на турнира.


Със съоръженията за зареждане на място и с пробег в изцяло електрически режим до 125 км, Range Rover и plug-in електрическият хибрид Range Rover Sport са винаги готови да стигнат докрай.

ГОВОРИ ЧРЕЗ ДЕЛАТА СИ

Най-старият тенис турнир в света е също социалното събитие на сезона. Със серия от игриви етюди семейството на Range Rover вдъхва живот на етикета на Уимбълдън.

RANGE ROVER

Wimbledon

НАПИТКИТЕ ТРЯБВА ДА СА ПРИБРАНИ РАЗУМНО

Идеално прохладен в летния ден с SV Signature Suite.
Wimbledon

ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ НОСИ ПОДХОДЯЩО ОБЛЕКЛО

Дизайнът на Range Rover никога не е неуместен.

RANGE ROVER SPORT

ПОДХОДЯЩИ ПРЕКЪСВАНИЯ ЗА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

ПОДХОДЯЩИ ПРЕКЪСВАНИЯ ЗА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

С бързо постояннотоково зареждане plug-in хибридът Range Rover Sport (PHEV) никога не излиза от играта за дълго.
МОЛЯ, СЕДНЕТЕ НА ОБОЗНАЧЕНОТО СИ МЯСТО

МОЛЯ, СЕДНЕТЕ НА ОБОЗНАЧЕНОТО СИ МЯСТО

Вашата персонална VIP ложа със седалки с тапицерия от перфорирана кожа Windsor.

RANGE ROVER VELAR

ТИШИНА, МОЛЯ

ТИШИНА, МОЛЯ

Починете си от вълнението и се насладете на тихия комфорт в своето купе.
ИГРАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ВЕДНАГА СЛЕД ЗАТВАРЯНЕ НА ПОКРИВА

ИГРАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ВЕДНАГА СЛЕД ЗАТВАРЯНЕ НА ПОКРИВА

Защитете се от дъжда и поканете слънцето с плъзгащия се панорамен покрив.

RANGE ROVER EVOQUE

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.  


Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според пазара и спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.