РАЗГЛЕДАЙТЕ
DEFENDER 130

РАЗГЛЕДАЙТЕ<br>
DEFENDER 130

ДИЗАЙН С ХАРАКТЕР

Defender L663 130 23.5MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ДИЗАЙН СЪС СИЛЕН ХАРАКТЕР

Повдигнат преден капак, изваяна решетка и прецизни детайли. Изчистените повърхности допринасят за съвременните, завладяващи пропорции на Defender.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТОРЕН

Трите реда седалки предлагат пространство за до осем възрастни и при това остава място за багажа им. Сгънете втория и третия ред, за да създадете съответно допълнителни 1232 литра* и 2516 литра* багажно пространство.

КОМФОРТНА ПРОХОДИМОСТ

ИЗТЪНЧЕНОСТ ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

Адаптирайки се към качеството на пътя и регулирайки сцеплението, въздушното окачване и системата Адаптивна динамика на Defender 130 работят постоянно, за да осигуряват плавно и приятно шофиране.

DEFENDER 130 OUTBOUND

Още по-целенасочен външен вид и багажно пространство за споделени приключения.

ИЗЯВЕН

В допълнение към калъфа за резервна гума в цвета на каросерията, Defender 130 Outbound се отличава със здрав, брандиран панел, който прикрива багажното пространство.

ВОДЕЩА В КЛАСА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

ТЕСТВАН ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ

Defender е проектиран и тестван до краен предел по целия свят, с над 73 000 изпитвания в продължение на 3,9 милиона километра, от Голямата червена дюна в Дубай до пътеките на пустинята Моаб в Невада и далеч на север до Арктическия кръг.

ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЯ

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Останете свързани с отличената с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro1 с 11,4-инчов централен сензорен екран, осигуряващ лесен интуитивен контрол.

ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.
Мъж шофира Defender по мост
ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

Насладете се на аудио качеството на концертна зала със 700-ватовата аудиосистема MeridianTM със съраунд звук, която предоставя кристално ясни високи тонове и богати баси.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Достъп до Amazon Alexa и Spotify чрез пакета Online3, с обновявания на софтуера по въздуха (SOTA), които поддържат автомобила актуален.
ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

Дори с три реда заети седалки видео сигналът в реално време върху огледалото за обратно виждане ClearSight ви гарантира, че винаги ще се радвате на неограничен изглед.4
ЧЕТИРИЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

ЧЕТИРИЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Set the temperature and intensity of Въздушен поток според собствените ви предпочитания с независим контроли и за трите реда седалки.

МОЩНОСТ

DEFENDER 130 V8

Приветствайте истинската мощ. Двигателят V8 със суперчарджър, с мощност 500 к.с., е най-бързият и най-мощният наличен за Defender 130, с ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 5,7 секунди, докато уникалната програма Terrain Response Dynamic осигурява зашеметяваща пъргавина.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

СПЕЦИФИКАЦИИ

ПЪТНИЦИ (ДО)

8

С три фиксирани реда седалки.

КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО*

2,516 ЛИТРИ

Симулиране на напълнено с течност багажно пространство.

0-100 KM/Ч

5,4 СЕКУНДИ

0-100 км/ч за 5,7 секунди..

ПЪТЕН ПРОСВЕТ

290 ММ

Максимална офроуд височина на возене.

ЦЯЛОСТНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

От екстериорни опции до предварително конфигурирани пакети аксесоари - оборудвайте Defender 130 спрямо своя начин на живот.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте пълната гама модели и спецификации.
ПРЕГЛЕД НА DEFENDER 90

ПРЕГЛЕД НА DEFENDER 90

Defender в най-чистата му форма.
ПРЕГЛЕД НА DEFENDER 110

ПРЕГЛЕД НА DEFENDER 110

Товарите и заминавате, където пожелаете.
ПРЕГЛЕД НА DEFENDER 130

ПРЕГЛЕД НА DEFENDER 130

Място за споделени епични приключения.

*„Мокър“: Обемът, измерен чрез симулиране на напълнено с течност багажно пространство.

Максималната скорост е 191 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 20-инчови джанти.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
2Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност.
3Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
4Характеристиката подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.