УВЕЛИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

ЧАСТ ОТ ПАКЕТА INCONTROL CONNECT PRO, INCONTROL PRO SERVICES ПРЕДЛАГА РЕДИЦА УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА НАВИГАЦИЯ, ИНФОРМАЦИЯ, ЗАБАВЛЕНИЕ И СВЪРЗАНОСТ НА INCONTROL TOUCH PRO.

ЗА ДА НАСТРОИТЕ PRO SERVICES, МОЛЯ, СЛЕДВАЙТЕ УПЪТВАНИЯТА ПО-ДОЛУ.

АКТИВИРАНЕ НА СВЪРЗАНОСТ

СТЪПКА 1

СТЪПКА 1

Първо трябва да поставите Micro SIM карта, като следвате инструкциите на страницата Поставяне на SIM карта.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

Влезте в настройките за свързаност на Вашия автомобил от менюто Общи настройки на автомобила и активирайте мобилни данни. Изберете иконката Настройки на който и да екран > Всички настройки > Функции > Свързаност > Активирани мобилни данни.
СТЪПКА 3

СТЪПКА 3

След успешно свързване в горния ъгъл на сензорния екран ще се изведе иконка 3G или иконка Wi-Fi. Моля, обърнете внимание, че свързването с интернет може да отнеме до 2 минути в зависимост от силата на мрежовия сигнал.

СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФИЛ

СТЪПКА 1

СТЪПКА 1

Когато използвате InControl Touch Pro Navigation за първи път, ще Ви бъде поискано да създадете и именувате Вашия профил. Това Ви позволява да запазвате любими дестинации, предишни пътувания и настройки на навигационната система.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

Когато Ви бъде подсказано, превъртете надолу до края на страницата и изберете Включване на всички/Включване, за да активирате всички свързани навигационни функции. Те включват състояние на трафика в исторически план и информация за трафика в реално време. Като изберете Продължаване/Отмяна, всички свързани навигационни функции ще бъдат дезактивирани.

ВАШИЯТ АКАУНТ ЗА НАВИГАЦИЯ

СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

След като профилът Ви е създаден, можете да създадете акаунт InControl Touch Pro Navigation, като изберете Влизане на основния навигационен екран. Може също да Ви бъде подсказано да направите това, когато избирате някои функции, които изискват от Вас влизане, включително Споделяне на ETA, Синхронизация в облака или Навигация от врата до врата.
ПРИЕМАНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

ПРИЕМАНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

Следвайте инструкциите, указани на екрана, за да регистрирате нов акаунт. Ще Ви бъде подсказано да приемете Общите условия за навигационната система, които ще намерите, като наберете съответния URL във Вашия браузър.

НАСТРОЙКА НА LIVE APPS

СТЪПКА 1

СТЪПКА 1

За избор и достъп до LIVE Apps влезте в менюто Допълнителни функции на сензорния екран на Вашия Land Rover.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

Влезте с имейла и паролата за Вашия акаунт в InControl Protect. Можете също да изберете псевдоним и да задавате PIN код, за да можете да влизате без да е необходимо да използвате Вашите идентификационни данни всеки път. Ако не сте влезли, Вашите предпочитания няма да бъдат запазени.
СТЪПКА 3

СТЪПКА 3

Ако в менюто Актуализации се появи зелена стрелка, сочеща надолу, това означава, че са налични актуализации. Просто изберете Актуализации, ако е необходимо.*

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

Регистрирайте се и влезте в My Land Rover InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Land Rover InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl на уебсайта на Land Rover за Вашата държава.

*Може да се наложи да изгасите двигателя, да изчакате няколко минути и след това да го запалите отново, за да видите извършените актуализации.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана във всички локации.