НАШАТА ГЛОБАЛНА ПРОГРАМА ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ

Нашата глобална програма за дипломатически продажби предлага достъп до глобални автомобилни спецификации, ексклузивни цени, специален обслужващ екип и пълна гаранционна поддръжка.

НАЙ-ВИСОКОТО НИВО НА ЛУКС И ОБСЛУЖВАНЕ

Създадена специално за вас, нашата дипломатическа програма осигурява на отговарящите на условията лица достъп до всички автомобилни спецификации за съответния им пазар, както и опции за доставка в цял свят. Тя предоставя също преференциални цени на допустимите лица и специална сервизна поддръжка с помощта на нашия партньор за глобални дипломатически продажби AM Capurro.

За да можете да се възползвате от тази услуга, вие трябва да сте дипломат, член на международна организация, представляващ своята държава в чужбина, или на дипломатическа мисия, закупуваща автомобил за употреба като официално превозно средство.

ЗАПИТВАНЕ И КОНТАКТ ЗА ВОЕНЕН ПЕРСОНАЛ

За повече информация относно допустимостта и услугите за военен персонал, моля, свържете се с нашия съответен контакт за вашия пазар. Нашият екип е на разположение, за да отговори на всички въпроси, които може да имате относно критериите за допустимост и необходимата документация.

LAND ROVER
ГЕРМАНИЯ

Информация за контакт

LAND ROVER
ПРОДАЖБИ ЗА БРИТАНСКИТЕ ВОЕННИ - ДЕСЕН ВОЛАН & ЛЯВ ВОЛАН

Информация за контакт

LAND ROVER
ПРОДАЖБИ ЗА NATO/SHAPE - ДЕСЕН ВОЛАН &ЛЯВ ВОЛАН

Информация за контакт

LAND ROVER
ПРОДАЖБИ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ

Информация за контакт

ДОПУСТИМИ ОРГАНИЗАЦИИ

ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ
Международно координирани организации
Специализирани агенции и институции на основната организация на Обединените нации
Европейската комисия
Други международни организации

ЕКСКЛУЗИВНИ ЦЕНИ

Дипломатическата програма осигурява преференциални цени за отговарящите на условията лица. Като дипломат вие имате право на редица намаления на цената и данъчни облекчения.

ДОСТАВКА В ЦЯЛ СВЯТ И БЪРЗА ДОСТАВКА ОТ СКЛАДОВИ НАЛИЧНОСТИ

Всички превозни средства, доставени от AM Capurro, отговарят на изискванията на съответния пазар. Предлага се и пълна транспортна застраховка. Вашият автомобил ще бъде доставен безопасно и бързо с помощта на нашите партньори за транспорт и логистика. Разполагаме с широка гама от автомобили на склад, които могат да бъдат доставени в кратки срокове.

БЪРЗО АНГАЖИРАНЕ С КЛИЕНТА

Бързият контакт с клиента и краткото време за доставка са 2 от нещата, с които AM Capurro се гордее. Нашият специализиран екип ще отговори на вашето запитване в рамките на 4 работни часа и ще предостави оферти в рамките на 1 работен ден.

СПЕЦИАЛНА СЛЕДПРОДАЖБЕНА ПОДДРЪЖКА

За препоръки относно автомобилите и специално следпродажбено съдействие можете да се свържете със специализирания отдел за продажби на AM Capurro. Специален екип за следпродажбено обслужване на Jaguar Land Rover ще бъде на разположение за цялото време на притежание на вашия автомобил.

AM CAPURRO, НАШИЯТ ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОР ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ.

Специализираният екип на AM Capurro може да предостави пълни подробности за моделната гама на Land Rover и да осигури съдействие по всички аспекти от процеса на продажба за дипломатическия персонал.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С AM CAPURRO

За да получите повече информация, свържете се с екипа и посетете уебсайта на AM Capurro.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ