АКТИВИРАНЕ НА INCONTROL PROTECT

ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ УСЛУГИТЕ НА INCONTROL, ВИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА АКТИВИРАТЕ УСЛУГИТЕ INCONTROL, КОИТО ВЕЧЕ СТЕ ЗАКУПИЛИ.
АКТИВИРАНЕ НА INCONTROL PROTECT
СТЪПКА 1

СТЪПКА 1

Посетете уебсайта My Land Rover InControl и създайте акаунт, като въведете Вашия имейл адрес, на който да Ви бъде изпратен имейл за регистрация. Кликнете върху защитения линк в имейла и следвайте инструкциите за настройване на екрана.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

Ще Ви бъде поискано да свържете Вашия автомобил Land Rover с Вашия акаунт, за да потвърдите, че Вие сте собственикът или оторизираният ползвател на автомобила. За да направите това, ще Ви е нужен достъп до Вашия автомобил в рамките на 60 минути, за да завършите настройката, преди да трябва да рестартирате процеса.
СТЪПКА 3

СТЪПКА 3

Ще Ви бъде поискано да попълните данните за автомобила и да приемете общите условия. Ще можете също да включите функцията Пътувания.

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

ДОБАВЯНЕ НА АВТОМОБИЛ КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ

ДОБАВЯНЕ НА АВТОМОБИЛ КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ

Преди да започнете, се уверете, че имате достъп до автомобила, че той е паркиран на открито, има добро покритие на мобилната мрежа и имате регистрационния номер под ръка. Необходим Ви е също идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил, който е в лявата част на предното стъкло или в ръководството за експлоатация на автомобила.

За да добавите автомобил към акаунта си, влезте в акаунта и отидете на менюто Добавяне на автомобил. Следвайте стъпките, указани на екрана, за да свържете Вашия автомобил с Вашия акаунт.
ПРЕМАХВАНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ВАШИЯ АКАУНТ

ПРЕМАХВАНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ВАШИЯ АКАУНТ

При частна продажба, замяна с нов или прехвърляне на собствеността на Вашия Land Rover трябва да премахнете автомобила от Вашия InControl акаунт. За да направите това, влезте в My Land Rover InControl, изберете менюто Настройки на автомобила и натиснете бутона Премахване на автомобил.

Ако имате някакви текущи абонаменти за InControl, те ще бъдат прехвърлени на новия собственик на автомобила за останалата част от абонаментния срок при условие, че новият собственик извърши настройка на акаунта за InControl.

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

Регистрирайте се и влезте в My Land Rover InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Land Rover InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl на уебсайта на Land Rover за Вашата държава.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.