INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE СЪОБЩАВА НА ВАС И НА КОЛ-ЦЕНТЪРА ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ, В СЛУЧАЙ ЧЕ АВТОМАТИЧНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА КРАЖБА БЪДЕ ГЕНЕРИРАНО ОТ ВАШИЯ АВТОМОБИЛ.
INCONTROL SECURE
СЪОБЩЕНИЕ ЗА КРАЖБА

СЪОБЩЕНИЕ ЗА КРАЖБА

Ако автоматично съобщение за кражба бъде генерирано за Вашия автомобил, ще се появи екран със съобщение за кражба. То може да бъде видяно както в InControl Remote App, така и на уебсайта на InControl. Моля, свържете се с кол-центъра за проследяване, като следвате инструкциите на екрана със съобщението. От съображения за сигурност всички функции на уебсайта и на приложението ще бъдат дезактивирани.
ТРАНСПОРТЕН РЕЖИМ

ТРАНСПОРТЕН РЕЖИМ

Транспортният режим* Ви позволява да качите Вашия автомобил на ремарке или влак или да го теглите, без да бъде генерирано съобщение за кражба. Той може да бъде активиран от Remote Smartphone App или от уебсайта на InControl. Ако е включен този режим, автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа, ако е бил транспортиран с изключен двигател. Всички други автоматични съобщения за кражба, например за разкачен акумулатор, ще останат активни.
СЕРВИЗЕН РЕЖИМ

СЕРВИЗЕН РЕЖИМ

Когато оставяте автомобила си в сервиз, трябва да включите Сервизния режим*, за да предотвратите активиране на съобщение за кражба. Сервизният режим може да бъде активиран от Remote Smartphone App или от уебсайта на InControl. Ако е включен този режим, автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа.

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

Регистрирайте се и влезте в My Land Rover InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Land Rover InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Кликнете по-долу, за да видите документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl.

*Ако автомобилът трябва да бъде поставен в Транспортен режим или в Сервизен режим за повече от 10 часа, се свържете с Центъра за проследяване, за да поискате съдействие.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.