НАСТРОЙКА НА ВАШИЯ PLUG‑IN ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД (PHEV)

ПРЕДИМСТВАТА ДА СТЕ СВЪРЗАНИ

Свържете се с основните характеристики и функции на вашия автомобил, включително вашата информационно-развлекателна система и отдалечени приложения за смартфон¹.

СВЪРЗВАНЕ С ВАШАТА ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА

ПОЛЕЗНИ ФУНКЦИИ ЗА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО ЗАРЕЖДАНЕ

УВЕЛИЧЕТЕ МАКСИМАЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ ПРОБЕГ С ПРЕДВАРИТЕЛНАТА КЛИМАТИЗАЦИЯ

УВЕЛИЧЕТЕ МАКСИМАЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ ПРОБЕГ С ПРЕДВАРИТЕЛНАТА КЛИМАТИЗАЦИЯ

Предварителната климатизация ви позволява да затоплите или охладите купето и батерията, докато вашият Land Rover е включен в захранването. Така той използва енергия от електрическата мрежа и запазва енергията в батерията с цел максимално увеличаване на пробега.

За да зададете предварителна климатизация, изтеглете приложението iGuide по-долу и потърсете „предварителна климатизация“.
ЦЕНИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ В ИЗВЪНПИКОВИТЕ ЧАСОВЕ

ЦЕНИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ В ИЗВЪНПИКОВИТЕ ЧАСОВЕ

Включването в електрическата мрежа за една нощ ще улесни рутинното ви зареждане и ще ви помогне да се възползвате от по-ниските тарифи за EV, предлагани от много доставчици на домашна енергия. Използването на функцията „предпочитан период на зареждане“ на вашия автомобил означава, че можете да зареждате по всяко време.

За да зададете своя предпочитан период на зареждане, изтеглете приложението iGuide по-долу и потърсете „зареждане на автомобила“.

ОСНОВНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА СМАРТФОН

Разполагате с мигновен достъп до основните контроли и функции на вашия автомобил, когато са ви необходими, с приложенията Land Rover Remote и Land Rover iGuide.

РЪКОВОДСТВО ЗА АВТОМОБИЛА В ДВИЖЕНИЕ

РЪКОВОДСТВО ЗА АВТОМОБИЛА В ДВИЖЕНИЕ

Приложението Land Rover iGuide улеснява намирането и разбирането на основните функции и контроли на вашия Land Rover електрически хибрид. То също така играе двойна роля като мобилно ръководство на собственика, което гарантира леснодостъпен отговор на всеки въпрос. 1
КОНТРОЛИРАЙТЕ АВТОМОБИЛА СИ ОТВСЯКЪДЕ

КОНТРОЛИРАЙТЕ АВТОМОБИЛА СИ ОТВСЯКЪДЕ

Приложението Land Rover Remote ви дава пълен контрол над функциите на автомобила директно от телефона ви. Дистанционно заключване, статус на горивото, предварителна климатизация, програмиране на зареждането и климатик могат да бъдат настроени с едно докосване на бутон. 1

ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА

КАК ДА ЗАРЕЖДАТЕ СВОЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

КАК ДА ЗАРЕЖДАТЕ СВОЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Научете лесните стъпки за зареждане на вашия автомобил у дома или на обществени точки за зареждане.
РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Запознайте се с режимите, които ви позволяват да шофирате с избор на електрическа и бензинова мощност.

1Само със съвместими смартфони. В зависимост от наличието на пазара на платформи на доставчици трети страни и сигнал за мобилен телефон.


iGuide е търговска марка на Apple Inc. IOS е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android е търговска марка на Google LLC.