НАСТРОЙКА НА ВАШИЯ PLUG‑IN ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД (PHEV)

ПРЕДИМСТВАТА ДА СТЕ СВЪРЗАНИ

Добре дошли на старта на вашето вълнуващо ново приключение с Land Rover. Тук ще ви помогнем да се свържете с основните характеристики и функции на вашия plug-in ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД (PHEV), включително вашата информационно-развлекателна система и приложенията за дистанционно управление от смартфона1.

СВЪРЗВАНЕ С ВАШАТА ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА

ПОЛЕЗНИ ФУНКЦИИ ЗА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО ЗАРЕЖДАНЕ

УВЕЛИЧЕТЕ МАКСИМАЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ ПРОБЕГ С ПРЕДВАРИТЕЛНАТА КЛИМАТИЗАЦИЯ

УВЕЛИЧЕТЕ МАКСИМАЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ ПРОБЕГ С ПРЕДВАРИТЕЛНАТА КЛИМАТИЗАЦИЯ

Предварителната климатизация ви позволява да затоплите или охладите купето и батерията, докато вашият Land Rover е включен в захранването. Така той използва енергия от електрическата мрежа и запазва енергията в батерията с цел максимално увеличаване на пробега.

За да зададете предварителна климатизация, изтеглете приложението iGuide по-долу и потърсете „предварителна климатизация“.
ПЕСТЕТЕ ПАРИ СЪС ЗАРЕЖДАНЕ В ИЗВЪНПИКОВИТЕ ЧАСОВЕ

ПЕСТЕТЕ ПАРИ СЪС ЗАРЕЖДАНЕ В ИЗВЪНПИКОВИТЕ ЧАСОВЕ

Включването на автомобила в електрическата мрежа през нощта ще поддържа рутинната ви процедура за зареждане проста и ще ви помогне да се възползвате от значително по-евтините EV тарифи, предлагани от много доставчици на електроенергия за бита. Използването на функцията на автомобила „предпочитан период на зареждане“ означава, че никога няма да пропуснете този интервал на по-евтина електроенергия в извънпиковите часове.

За да зададете своя предпочитан период на зареждане, изтеглете приложението iGuide по-долу и потърсете „зареждане на автомобила“.

ОСНОВНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА СМАРТФОН

Разполагате с мигновен достъп до основните контроли и функции на вашия автомобил, когато са ви необходими, с приложенията Land Rover Remote и Land Rover iGuide.

РЪКОВОДСТВО ЗА АВТОМОБИЛА В ДВИЖЕНИЕ

РЪКОВОДСТВО ЗА АВТОМОБИЛА В ДВИЖЕНИЕ

Приложението Land Rover iGuide улеснява намирането и разбирането на основните функции и контроли на вашия Land Rover електрически хибрид. То също така играе двойна роля като мобилно ръководство на собственика, което гарантира леснодостъпен отговор на всеки въпрос.
КОНТРОЛИРАЙТЕ АВТОМОБИЛА СИ ОТВСЯКЪДЕ

КОНТРОЛИРАЙТЕ АВТОМОБИЛА СИ ОТВСЯКЪДЕ

Приложението Land Rover Remote ви дава пълен контрол над функциите на автомобила директно от телефона ви. Дистанционно заключване, статус на горивото, предварителна климатизация, програмиране на зареждането и климатик могат да бъдат настроени с едно докосване на бутон.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

КАК ДА ЗАРЕЖДАТЕ СВОЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

КАК ДА ЗАРЕЖДАТЕ СВОЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Разберете простите стъпки за зареждане на вашия автомобил у дома или във вашата следваща дестинация.
РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Запознайте се с режимите, които ви позволяват да шофирате с избор на електрическа и бензинова мощност.

1Само със съвместими смартфони. В зависимост от наличието на пазара на платформи на доставчици трети страни и сигнал за мобилен телефон.

Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

iGuide е търговска марка на Apple Inc. IOS е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android е търговска марка на Google LLC.